lördag 9 maj 2015

I min brevlåda #72

Under den senaste veckan så har jag fått hem en del böcker, både recensions ex och egna köp. 

 I recensions ex-väg så har jag dels fått hem Systrars öde av Jessica Spotswood från Rabén & Sjögren, sista delen i Systrarna Cahill-trilogin. Tycker den passar hemskt bra in med de andra två böckerna i bokhyllan med de skimrande titlarna och otroligt vackra omslag. redan läst, ingen recension skriven än

Sen så har jag fått hem Sovarna - Maggie Stiefvater (Kretsen #3) från B Wahlströms som e-bok. Trots min motvilja för eböcker så var jag så himla sugen på att återigen få dyka in i Stiefvaters värld med Blue & korppojkarna. Med andra ord - den är redan läst och minst lika älskad som de tidigare böckerna i serien. 

Så sent som igår/förrgår så fick jag även 2 recensions ex från ett nystartat förlag - Löv & Craig Förlag. De två böckerna jag fick var Mörkrets makt (Skuggornas stad #1) av Yamilé Andreasson och Ett mörkt förflutet av Nicole Löv. Svenska författare alltså! Dessutom fick jag ett urgulligt boksmycke (?) i paketet, tack så hemskt mycket!! (dålig kvalité bild finns längre ner)

Och till det sista för I min brevlåda för den här gången - Adlibrisbokköpet. Jag har en låååååång lista hemma med böcker som jag vill läsa och den här gången bestämde jag mig för att bara köpa böcker som är fortsättningen på en serie. Ett plus är att två är de avslutande delarna! Så böckerna jag köpte var The Elite och The One av Kiera Cass, #2 & #3 delen i The Selection-trilogin. Jag har redan läst ut dem och älskar dem!
Sedan så köpte jag hem sista delen i Bloodlines, The Ruby Circle av Richelle Mead. Förra månaden fick jag ju ett ryck och läste ut del del 3-5 på ca 3 dagar, så ja jag är riktigt nyfiken på hur allt kommer att sluta.
Och den sista, men absolut inte minsta, boken jag köpte var Crown of Midnight av Sarah J Maas, andra delen i serien om Celeana Sardothien. Hoppas på att hon har blivit ännu mer kick-ass och tuffare, hon behövs bland de kvinnliga huvudrollerna i böckerna värld!

Har ni läst någon utav böckerna jag fått hem? Vilken & vad tyckte du om den i så fall?


Boksmycket (?)!!!! 

2 kommentarer:

  1. Vad kul med så många böcker! Jag tror att det där fina boksmycket kan vara ett bokmärke, men jag vet inte riktigt. :)

    SvaraRadera
  2. Inget jag har läst men ska bli spännande med recensionerna :)

    SvaraRadera

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!