onsdag 11 februari 2015

Soundtracket till Fifty Shades of Grey

Har ni hört de - få - låtar som har släppts från soundtracket till Fifty shades of Grey? Det. Är. Helt. Fantastiskt.

Visserligen har det bara släppts några få en, men det jag har hört hittills är låtar som bara är så....aahh.
De passar liksom så himla bra till hur boken var och jag hoppas att filmen kommer vara lika bra. För jo, jag ska nog se den någon dag eftersom jag älskade trilogin och älskar det vi hittills har fått se från filmen.

Låtarna som jag lyssnar på nonstop just nu är Weeknd's Earned It, Sofia Karlbergs cover på Beyoncés Crazy in Love och favoriten Love Me Like You Do av Ellie Goulding. Seriöst, dessa tre kan jag ha på repeat hela dan och jag skulle inte tröttna på dom. Jag får rysningar när jag hör dom, för det känns verkligen som att låtarna är gjorda till filmen/böckerna och man får bara ännu mer cravings efter filmen.

Har ni hört någon låt från soundtracket?

Här är mina tre favoriter (hittills):


2 kommentarer:

  1. Svar: Hej! Ledsen för lite sent svar! Men ja, jag har sett Teen Wolf! Tycker verkligen om serien och fullkomligt älskade säsong 3 :D

    SvaraRadera
  2. Låten "Love Me like you do" har jag hört! Den är väldigt bra & har satt sig på min gärna! Ellie Goulding är så sjukt duktig! Som beating heart till Divergent! ;D

    Har inte läst Fifty shades of Grey! Man skulle ju vilja då den är populär, men känns ju lite pinsamt att läsa den! Är det mycket sex i dem? xD såg trailern, & historien verkar ganska intressant! Bad boy kille , du vet!

    / kram! :D

    SvaraRadera

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!