torsdag 12 februari 2015

I min brevlåda #68

Jag har lyckats hålla mig från att få hem alldeles för många recex det här året och är hittills "bara" uppe i ca 3 stycken. Den tredje och senaste boken jag fick hem var den 8 (?) delen i Diana Gabaldons serie Främlingen. Skugga av svek I heter den och ja, det ska komma en - förmodligen - lika tjock del till då boken är uppdelad i 2 delar.
Uppskattningsvis är boken jag fått hem 500-700 sidor (exakt: 702) och ifall nästa del är lika lång håller Skugga av svek-delarna tillsammans samma tjockleksklass som alla andra delar i serien.

Men, trots att böckerna är väldigt tjocka så är serien otroligt bra men kanske lite långdraget ibland. Jag hoppas på att Skugga av svek I är lika bra som föregångarna och att serien får ett "uppåt-tjack".

Just nu håller jag på att läsa The Bane Chronicles av Cassandra Clare (bl.a.) och det ett skön kontrast gentemot Boktjuven som jag läste tidigare.

Är det någon som har läst någon bok av Diana Gabaldon? Sugen på att läsa den senaste delen?

Btw, om en vecka blir jag femton!!! 

4 kommentarer:

 1. Fyller du år 19.e februari?

  SvaraRadera
 2. Sv: Vad kul! Jag fyller år den 18 februari! :3 :P

  SvaraRadera
 3. Jag älskar Diana Gabaldons böcker. Har läst dem flera gånger. Just nu försöker jag ta mig in i Som ett eko, men ett går tyvärr lite trögt. Men jag ska se till att läsa den snart för jag vill ju läsa Skugga av svek också.

  SvaraRadera
 4. Har du sett tvserien? Blev så fäst vid den när jag började kolla att jag klickade hem de två första böckerna direkt, haha :)

  SvaraRadera

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!