onsdag 31 juli 2013

Det kommer en till del i Outlander-serien!

MOBY-cover-final-US1Jag är så himla glad just nu, för jag har fått reda från Paula att det kommer en till del i Diana Gabaldons serie! Ahh, jag längtar verkligen tills jag får läsa den!
I det här inlägget stod det att den åttonde delen i serien ska heta Written in my own heart's blood och att hon jobbar på den just nu.
Hon tror att den kommer ut 2013 fast på engelska, men jag tror inte det. Kanske i början av 2014. Och såklart kommer det dröja typ hundra år till innan den översätts till svenska. Hm, får väl stå tills dess, men vi får se hur det blir.

Om du vet något annat om boken: när den kommer ut eller så, kommentera gärna i så fall!

Det ska (tror jag) även bli en TV-serie av första boken Främlingen eng. Outlander! Riktigt spännande tycker jag! Jag vet inte så mycket om när den kommer, men jag tror att dem håller på med den. Jag återkommer när jag får reda på något mer.

Är du också taggad på att få läsa boken?
Vet du något mer om boken eller TV-serien så kommentera eller mejla mig!

5 kommentarer:

 1. Åå, den där känslan när man får veta att en favoritförfattare ska ge ut en ny bok - oslagbar! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, helt och hållet oslagbar! :D

   Radera
 2. Det har jag vetat om länge :) Ska bli jättekul att läsa den när den kommer ut, men först måste jag läsa Som ett eko. Eller, jag planerar ju att läsa om hela serien :)

  De har bestämt vem som ska spela Jamie, men mer vet jag inte än. Är väldigt nyfiken på vem som ska spela Claire, Brianna och Roger.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag fick veta det igår ;)
   Jag skulle också vilja läsa om hela serien i ett svep :)

   Är riktigt nyfiken på alla casten! Hoppas det bara blir bra skådespelare/skådespelerskor :)

   Radera
  2. Ja, det hoppas jag också.:) Vad jag vet är han som ska spela Jamie inte så känd, och det tror jag kan vara ganska bra, det gäller de andra också. Hoppas att man får veta mer snart.

   Radera

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!