onsdag 31 december 2014

Bokiga mål 2015

Imorgon är det sista dagen för 2014. Jag har tänkt mig en omstart då jag ska försöka ta bort allt onödigt socker helt och hållet och hålla uppe träningstempot - vi får se hur det går.

Mina bokiga mål för 2015 är kanske väldigt simpla, men jag tror att när 9:an börjar så kommer jag inte ha lika mycket tid till att läsa och jag har redan känt att läsningen gått trögt under 8:an så nu ska jag bara läsa för att det är roligt och inget annat :)


  • Läsa 70 böcker
  • Ha max 25 olästa recensions ex i bokhyllan när året är slut
  • Läsa 15 hyllvärmare
  • Läsa något av 10 olästa författare
Jag ska även skriva upp alla recex jag får och på så sätt ha mer koll på när jag fick boken och hur jag ska prioritera läsningen.

Det här året skipar jag alla utmaningar som Kaos-utmaningen och Boktolvan, kanske hänger på tre på tre-utmaningen i höst men annars så kommer jag att ta det lugnt. Dessutom har jag försökt sätta upp en spärr i mitt huvud så att jag inte frågar efter mer recex än vad jag hinner läsa. 

Gott nytt år!

Vad ska ni ha för bokiga mål/löften/utmaningar? 


1 kommentar:

  1. Mina gamla recex som jag inte lyckas läsa bor på en egen hylla och när får in nya så ligger de i en hög bredvid sängen eller vid data skärmen så jag inte glömmer bort vad jag ska prioritera! :))

    SvaraRadera

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!