lördag 8 november 2014

I min brevlåda #66

Nu i veckan som gått har jag fått hem 2 böcker. En bok som jag har läst och älskat och en bok som jag längtat typ 1000000000 år efter. 

Den ena är Ensamma hjärtan och hemlösa hundar som förlaget var snälla att skicka med när när jag frågade efter ett flertal Lucy Dillons böcker (som inte kommit än). Den här har jag läst nån gång i tiden, men jag minns att jag tyckte att den var en utav hennes bästa böcker och då ville jag såklart ha den. Uppdaterad recension kommer förmodligen!

Den andra efterlängtade boken var Jag ger dig solen av Jandy Nelson!!!!! Jag älskade Himlen börjar här av hela mitt hjärta och bara väntade på att någon mer bok skulle komma ut. Jag tänkte först köpa den på engelska, men sen såg jag att den svenska översättningen bara skulle komma några månader efter så då frågade jag i stället förlaget om den. Jag ska börja läsa den så fort jag har läst klart Svindlande höjder och kanske Lucy Dillons bok.

Förresten, är det bara jag som tycker att Gilla Böckers paketomslagning är väldigt fin? Bilden på paketet försvann någonstans i cyberspace, så tyvärr får ni inte se hur den ser ut den här gången.

Är det någon utav dessa böcker ni har läst eller vill läsa? 

2 kommentarer:

  1. Jag har läst Ensamma hjärtan och hemlösa hundar och gillade den!

    SvaraRadera
  2. Jag skulle vilja läsa jag ger dig solen! Även den andra boken .. Finns det inte några fler liknande böcker ., alltså med samma stil på omslaget? Kan det vara en serie? :)

    SvaraRadera

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!