fredag 17 oktober 2014

Bokbloggsjerka 17-20 oktober 2014

jerka11Det är äntligen helg igen! Jag vet att jag säger det varje fredag - men just nu så lever jag bara för helgerna. Jag orkar ärligt talat inte med skolan längre och tycker att det ska bli oerhört skönt att om en vecka ha höstlov.

Om ni vill vara med i Annikas bokbloggsjerka så kolla här.

 Vilken bok bör man inte veta någonting alls om innan man själv läser den?

Jag vet faktiskt inte. Det är inte sådär jättemånga böcker jag inte läst baksidan eller någon handling om, det är ju lite därför som väljer att beställa hem rec-ex - eftersom handlingen verkar lockande.Så därför nämner jag bara några som jag inte läst så mycket om innan, men blev positivt överraskad av.

Men en bok jag inte tog reda på så mycket om innan var Främlingen av Diana Gabaldon som också är första delen i Outlander-serien. Jag älskade boken väldigt mycket och blev positivt överraskad av allt i boken. Ett boktips för er som är väldigt lässugna då boken är ganska så lång.

En annan var Herrelös av Rachel Vincent som är första delen i Shifters-serien och som jag beställde hem som recensions ex direkt efter att läst vad böckerna handlade om: varkatter. Total älskade hela serien på 6 böcker och hoppas på någon slags spin-off.

Men nej, jag vet inte någon bok som inte alls ska veta något om innan man läser den, eftersom jag oftast läser just någon slags handling om boken innan jag läser själva boken.

Kan ni ge mig några tips?


5 kommentarer:

 1. Främlöingen har jag läst men i vanliga fall vill jag bara veta det absolut nödvändigaste på de böcker som jag läser.

  SvaraRadera
 2. Främlingen är ett tips som jag tar till mig. Tack!

  SvaraRadera
 3. Att inte veta något alls känns inte så troligt. Varför läser man den i så fall?

  SvaraRadera
 4. Jag tycker frågan var klurig och fattade nog helt fel

  SvaraRadera
 5. Älskar böcker med en tvist, om författaren verkligen får det att stämma logiskt! Och det gäller att få alldeles lagom med info innan för att lockas att läsa men ändå inte ha en aning om vad en kan förvänta sig...

  SvaraRadera

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!