lördag 30 november 2013

Bokbloggsjerka 29 november-2 december 2013

Nu är jerkan tillbaka efter några veckors uppehåll! Jag trodde inte att den skulle komma tillbaka just den här helgen, så jag hade redan fixat ett inlägg tills igår :) Så ni får nöja er med svaret nu, en sen lördagskväll för jag var på innebandy match i Elfhög - Trollhättan - då vi vann med 2-1 och kom hem för nån timme sedan. Under de sista minuterna i matchen var jag ett nervvrak, vi hade världens sämsta domare som bara gjorde fördel åt dem andra och Trollhättan var nära att göra mål när det bara var några sekunder kvar. Så man kan minst säga att det var nervöst i slutet ;)

Bokbloggsjerkan hålls utav Annika - på bloggen alkb.se

Veckans fråga:
Vilken karaktär och/eller författare skulle du vilja slå på käften alternativt ge en kram?

Hm, karaktärer som jag skulle vilja slå på käften finns det nog ganska många av, eftersom de oftast gör något misstag som gör att man blir helt galen på dem. Några är t.ex. president Snow i Hunger Games - ni kan väl gissa varför, "Belly" i Sommaren jag blev vacker-triologin för att hon var då otroligt dåraktig vissa gånger och Lena i Delirium-triologin  för att hon velade så mycket och var svartsjuk, hatade henne just då.
Så det var några jag ibland skulle vilja slå till på käften.

THG: RUE selfmade movie poster by NinaStrieder
Tyckte den här bilden var så
otroligt fin & häftig
Och de som jag skulle vilja ge en kram är Finnick i Hunger Games, helt ärligt, vem skulle inte vilja göra det och även Rue skulle behöva en kram <3 allt="" amp="" bara="" belle="" dem="" elizabeth="" em="" f="" gick="" gus="" hazel="" hemskt="" i="" igenom.="" jag="" ju="" kramar="" m="" mna="" n="" na="" och="" ocks="" r="" rtj="" skulle="" ste="" verkligen="">The Fault in Our Stars
, för att dem slåss mot livet - för livet <3 br=""> Det finns nog ganska många karaktärer i både karaktärerna som jag skulle kunna nämna, men det får räcka med dem här för tillfället.

Vilka karaktärer/författare skulle ni vilja ge en kram till eller en käftsmäll?

3 kommentarer:

  1. Jag vågar knappt erkänna att jag inte läst Hunger Games. Borde nog gör det ganska snart.

    SvaraRadera
  2. Hungerspelen har jag satt upp på min boktolva för nästa år så nu ska den faktiskt bli läst :)

    SvaraRadera
  3. Känner inte till någon av de karaktärer du nämner, men jag har fullt förtroende för ditt omdöme!

    SvaraRadera

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!