fredag 15 november 2013

En vanlig IMB #45 och en inte så vanlig fredag

Krigarens begär (e-bok)Ni kanske blev lite confused utav rubriken? Jo, det är så idag fick jag hem böcker, igen. SUPRISE! Haha, eller kanske inte ;P Som ni kanske märker är på bra humör eller kanske rättare sagt flummigt, haha.

I alla fall böckerna jag fick hem var från Harlequin och det var de andra 2 delarna i serien Klanbröder utav Michelle Willingham: Krigarens begär och Krigarens hjärta. Jag har recenserat första boken - Krigarens själ - här. Visserligen tyckte jag att första boken var sådär, men jag frågade efter några bra historiska romaner och då fick jag dessa. Andra boken ska tydligen handla om Alex, Brams bror om jag inte minns, och den tredje om hans andra bror Callum. Hoppas på att jag inte blir besviken!

Idag är det även inte "vanlig" fredag här på bloggen alltså. Som ni kanske redan har märkt, om ni själva brukar svara på frågan, så är det ingen bokbloggsjerka idag. Annika har tagit sig en liten välförtjänt paus från jerkan. Men då hittade jag via Monikas blogg att Ewa K hade startat en grej där man istället kunde haka på ett "kedjebrev". Och det är ganska enkelt, det enda man behövde göra var att skriva om sin dag.

Och här kommer min dag:

Det började precis som alla andra skoldagar...haha, nej skämta bara ska inte skriva så tråkigt ;P.
Men i alla fall, jag gick upp 6.30 fixade i ordning mig och åt frukost sedan så gick jag till skolan runt kl. 8., fast skolan börjar egentligen 8.40 för mig. Haha, jag är en sådan som MÅSTE vara i tid, helst en halvtimme innan.
De senaste veckorna har jag fått huvudvärk varje dag i skolan, tack vare min väldigt pratsamma grupp. Herregud, jag tror att jag snart kommer att ha tinnitus. De har verkligen pratat håll i öronen på mig, så det är verkligen skönt att komma hem till tystnaden (om man nu kan kalla det det när man lyssnar på hög musik).
När skolan var slut var det jäkligt skönt. Jag går även hem, med en tung ryggsäck med alla mapparna + en dator. Kommer att ha en kutrygg när jag blir äldre, tror jag.

När jag kom hem satt jag mest och slappade, läste i Den gåtfulle earlen av Margaret McPhee som är den tredje omläsningen den här veckan. Fast jag upptäckte att jag inte hade skrivit någon recension på någon av de 3 böckerna, så det räknas väl inte. Minirecensioner kommer!

Kl. 18.30 bar det av mot idrottshallen för 1 och ½ timme innebandyträning. Vi blev det inte så många bara 6 stycken, för det är Night Flight idag = en innebandyturnering här där jag bor. Så ganska många var med där istället. Känner mig just nu trött, men ändå oerhört taggad inför innebandymatchen kl. 13.00 i Tranemo. 3 timmars bilresa, yay! Or not, jag blir lätt åksjuk så...

Nu sitter jag här och skriver på recensioner och lyssnar på hög musik på NRJ, partymusik: check!

Aja, det var min dag det :) Inte så vidare speciell, kommer att läsa lite bok nu eller kanske kolla på Marvel's agents of S.H.I.E.LD.

Någon som kollar på den TV-serien?
Vad har ni gjort idag?

5 kommentarer:

 1. Skönt med dagar, som är vardag, tycker jag i a f.

  SvaraRadera
 2. Låter som min dotter ungefär, att vara så tidig. Själv är jag alltid i sista minuten trots att jag hatar det. Lycka till med innebandyn.

  SvaraRadera
 3. Lycka till på innebandyn i morgon! :)

  SvaraRadera
 4. Hoppas både bilresa och match går bra!

  SvaraRadera

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!