fredag 8 november 2013

Bokbloggsjerka 8-11 november 2013

Fredag igen och dags för Annikas bokbloggsjerka! Helgen för mig innehåller mest bowling & träning, så gissa om jag kommer ha träningsvärk på månad ;)

Veckans fråga:
Vad önskar du dig mest av allt just nu som är relaterat till böckernas värld?

Böcker, såklart jue ;) Jag har skrivit upp kanske ungefär 1/5 del av alla böcker jag verkligen, verkligen vill ha på en lista som jag gett till mina föräldrar. Men annars så önskar jag mig väldigt mycket The host, Stad av skuggor, Beautiful Creatures, Warm bodies, Ender's game och Catching fire. Visserligen har de 2 sista inte ens kommit ut på bio (Ender's game kommer idag tror jag), men man kan ju alltid önska!
Jag tänkte att någon gång innan jul, lägger jag upp flera inlägg med böcker som har uppskrivna på min önskelista :)

Vad sägs om det?
Vad önskar ni er allra mest?

13 kommentarer:

 1. Warm bodies och Stad av skuggor, eller ja hela den serien, hade jag gärna haft :)

  SvaraRadera
 2. Jag har läst de sista tre och tokgillar dem! Warm bodies-filmen är väl okey också. Men jag hoppas mer på Enders game-filmen! Jag har läst 6 böcker i Enders game serien.

  SvaraRadera
 3. Böcker är bra önskningar :) få vågar ge mig böcker med risk för att jag har dem, trist!
  Vi motbevisar tesen Lex har i Lex bok "att få böckerna present har väl inte uppskattats av någon under 25..." (Okej okej, jag har blivit äldre än så men ändå!)

  SvaraRadera
 4. Beautiful creatures känner jag igen. Vad är det för bok?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en fantasy bok skriven av Kami Garcia & Margaret Stohl. Kolla gärna in min recension, så får du en uppfattning om boken :)

   Radera
 5. Nya trevliga böcker finns definitivt alltid på önskelistan!

  SvaraRadera
 6. Det finns alltid en massa böcker man skulle vilja ha. Själv önskar jag mig ett eget "bibliotek", dvs ett helt rum bara för böcker.

  SvaraRadera
 7. Böcker är val en bra önskan. Jag önskar mig alltid nya :).

  SvaraRadera
 8. Jag vill ju egentligen ha tid, mest för att läsa de böcker jag redan har :)

  SvaraRadera
 9. Visst önskar jag mig böcker, Alltid :-)

  SvaraRadera
 10. Åhh, jag minns när jag var i din ålder, jag läste massor. Jag hade turen att min mamma jobbade som lärare och ansvarade för skolbiblioteket. Jag fick hjälpa henne att välja vilka böcker som skulle köpas in, och när de kom fick jag läsa dem så jag kunde berätta för henne vad hon skulle säga till andra ungdomar om böckerna... Nu när jag är vuxen kan jag köpa de böcker jag vill ha själv, men då har jag aldrig tid att läsa dem i stället... Tänk att både ha böcker OCH tid, det är nått jag önskar mig!

  SvaraRadera
 11. Böcker står ju alltid på den där listan!! Men jag kände den här gången att jag ska önska något annat för jag behöver läsa en stor del av mina olästa ;)

  SvaraRadera

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!