tisdag 10 september 2013

Doft av rosor

Titel: Doft av rosor
Författare: Nora Roberts
Förlag: Bonnier Pocket (Tack för boken!)
Sidor: 310
Serie: I nöd och lust #2
Originaltitel: Bed of Roses

Handling:
Emma är den mest romantiska av de fyra väninnorna: Mac, Parker och Laurel. Hon älskar blommor och jobbar som florist på den framgångsrika bröllopsagenturen hon driver med sina tre bästa vänner. Alltså så är det allt hon kan drömma om. Men hon hoppas också på en kärlek likadan som den hon ser på alla bröllop de ordnar. I omgivningens ögon ser det ut som hon har ett sprudlande kärleksliv. Men hon längtar efter stadig och varaktig relation. Kanske finns den rätte betydligt närmare än hon tror...


Omdöme:
Oj, efter att nu ha läst 2 (3 har läst ut den tredje delen också) i en bröllopsserie hoppas jag på att (om jag nån gång i framtiden gifter mig) att det kommer finnas en sådan firma som i boken. De fyra bästa vännerna lyckas skapa lyckade bröllop hela tiden och det känns så mysigt och härligt att jag själv vill vara med.

Jag får vibbar hela tiden från Nyckeln-serien. Jag ser mer och mer likheter. Men vet ni vad? Jag bryr mig inte om det, för Nora Roberts lyckas skapa en annan atmosfär och nya fantastiska karaktärer och en annan historia. Emma är så himla snäll! Åh, vad jag önskar att jag hade en vän som henne - eller förresten som de allihop.
Det är visst väldigt mycket önskande här.

Kärlek återkommer och väver en ny historia och man fängslas av alla händelser, känslor och prat.
Allt som karaktärerna känner, känner läsaren. Jag lider och gläds med dem allihop.

Jag har tyvärr inte så mycket mer att säga om boken för jag har redan läst ut tredje boken och ska börja på fjärde.

Andra delar i serien:
1. Som en drömbild
2. Doft av rosor 
3. Ögonblick att minnas
4. Den lyckligaste dagen

1 kommentar:

  1. sv: Jag kände att när man inte vet om Walking disaster kommer bli översatt så köpte jag den på engelska, bra engelska lästräning dessutom när man redan vet handlingen i stora drag :)

    SvaraRadera

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!