fredag 13 september 2013

Bokbloggsjerka 13-16 september

Ännu en vecka har gått i skolan och vi har fått de övriga  datorsakerna som vi inte fick när vi fick datorn. Innbandy och bowling träningar hit och dit och skolor.
Nu på söndag är det sista gången bondgården, som jag har hjälpt till på, har öppet och det är både roligt och tråkigt. I alla fall vi startar upp helgen med bokbloggsjerkan!

Veckans fråga:
Om du skulle skriva en bok var skulle den i så fall utspela sig?

Om frågan riktar sig mot någon plats så tror jag att den skulle utspela sig i en fantasyvärld såklart parallell med våran värld. Vet inte vilken stad eller land eller så men någon form av fantasyvärld.
Och om det är något århundrande så skulle det antingen vara på 1800-talet, nu eller nån gång i framtiden.

Jag vet inte så detaljerat svar, men jag är trött och vill just nu bara sätta mig ner och sova. Fast det blir nog läsning i några timmar i stället :)

10 kommentarer:

 1. Behövs alltid fler bra fantasyböcker :)

  SvaraRadera
 2. Fantasyvärldar som är parallella kan vara lockande!

  SvaraRadera
 3. Jag beundrar dem som skriver bra fantasy. En riktigt svår genre.

  SvaraRadera
 4. Jag tog en tupplur innan annars hade jag somnat nu.
  Fantasy är poppis nu
  Mia

  SvaraRadera
 5. Parallellvärldar är kul :)

  SvaraRadera
 6. Fantasy är kul och även science fiction, för man kan skapa den verklighet man vill. Hoppas du drömde om bra världar som du vill skriva när du vaknade :)

  SvaraRadera
 7. Haha, "...jag är trött och vill just nu bara sätta mig ner och sova. Fast det blir nog läsning i några timmar i stället :)", har också det problemet, känner mig sjukt trött hela dagen men när det sen är meningen att jag ska sova så läser jag i flera timmar i stället... :P :D

  Svar på din kommentar btw: Tackaaar! :D Och nej, jag känner henne inte, hittade faktiskt hennes blogg via din när du nån gång länkade, tycker hennes blogg är riktigt bra och inspirerande! :)

  SvaraRadera
 8. Svår genre men bra när det görs rätt. Själv tror jag att jag skulle ha svårt att hitta på både storyn och hela världen.

  SvaraRadera
 9. Jag skulle nog få skriva om min egen hemtrakt för jag har inte alls tillräckligt med fantasi för att hitta på något eget. Men den bristen på fantasi gör ju att det inte blir någon bok heller... Men även när jag läser själv vill jag ha nutid i en verklig miljö!

  SvaraRadera

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!