fredag 15 augusti 2014

I min brevlåda #63


De senaste veckorna har jag fått hem några recex, vissa "gamla" och vissa helt nya. Som ni vet försöker jag att minska ner min olästa-hög men tyvärr så ligger den uppåt 50+ böcker ännu. Det kan väl bero på att jag lånar böcker från biblioteket och får hemma ännu mer böcker från förlagen.

Böckerna jag fått hem är:


 • Ankomsten av Shaun Taun: En bok som bara består utav bilder och sägs vara en helt underbar historia. Ser framemot att få läsa!
 • Den sista prövningen av Kami Garcia & Margaret Stohl: Fjärde och sista delen i Beautiful Creatures-serien. Ärligt talat så är jag lättad över att vi för en gångs skull ska få ett slut på kärlekshistorien mellan Lena & Ethan, som jag tycker har gått lite utför på sistone.
 • Ink av Amanda Sun: Har inte sett något om den här boken förut, men verkar vara bra!
 • Echo & Noah av Katie McGarry: Lite Underbara helvete-vibbar känns det som, och eftersom jag älskade Underbara helvete så hoppas jag på att den här boken också är lika bra!
 • De odödligas hunger av Julie Kagawa: Alltså, jag vet inte riktigt exakt vad jag tyckte om första boken De odödligas regler men jag är väldigt sugen på att få läsa mer om kick ass-karaktären Ally i alla fall.
Tack till förlagen Kabusa Böcker, Semic, Harlequin för böckerna!

PS. Det kommer förmodligen ett till IMB-inlägg nästa vecka. Och veckan därpå. Alltså, mer böcker på väg!

Har ni hunnit läsa någon utav dessa böcker än? Vill ni läsa någon utav dessa? 

3 kommentarer:

 1. Åååh vad spännande!! Ja det bara rasar in rec.ex nu :)

  SvaraRadera
 2. Inte läst nån av böckerna, men Shaun Tauns bilder är underbara!

  SvaraRadera
 3. Åh, vill också läsa Ankomsten, Ink och De odödligas hunger! Oj, om du som jag inte heller riktigt vet vad tyckte om De odödligas regler måste jag ju läsa din recension innan jag skiver en egen så kanske jag får lite mer konkreta tankar kring den ... jättemånga tycker ju den är fantastisk, men jag hör nog inte till dem. Samtidigt gillar jag den mer än Iron fey och tycker definitivt den känns originell ... okej ska inte börja skriva en recension här nu xD
  Ang. sista Beautiful creatures boken så gav jag (tyvärr) upp redan efter första boken. Den passade verkligen inte mig utan bleb mest tråkig ... inte för att jag heller tyckte den var dålig, men böckerna är ju ändå rätt långa och vill inte lägga onödig tud på att läsa medelbra böcker när det finns så mycket annat (dessutom blev så många lite besvikna på uppföljaren så ..). Men vi kan ju inte annat än hoppas på att den avslutande delen är minst lika bra som den första då, och att du kommer gilla den :)
  (förlåt för mycket lång kommentar .. hade visst mycket att säga om böckerna du fått :)

  SvaraRadera

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!