torsdag 27 mars 2014

Officiell bloggpaus (fram tills 1:a april)

Ja, jag vet. Det står oerhört tomt här på bloggen men det är flera anledningar till det! Främsta anledningen är väl att vi inte har så mycket internet här hemma. Den var typ slut för 10 dagar sedan, sen så fick vi lite till och snart är den slut igen. Jag vet, komplicerad värre.
Den andra anledningen är att blogglusten är just nu nere på NOLL. Och läslusten går inte heller så bra...
Men sen så har det också varit mycket skolan och träningar inför Warbergsspelen som är en innebandycup i Varberg, som jag ska på imorgon (fredag) till på söndag! Så man kan väl säga att jag har haft andra prioriteringar den här månaden.

Men förhoppningsvis är jag tillbaks på bloggfronten igen den 1 april.
Så vi ses inte fram tills dess, bye!

4 kommentarer:

 1. Usch, tråkigt :/ har varit lite så för mig med på sista tiden ... men hoppas du är tillbaka första april, med blogglusten bättre än nånsin! ;D och första april är ju faktiskt inte långt borta... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nu hoppas jag på att blogglusten är tillbaka! :)

   Radera
 2. Hur får du recensionsex av böckerna gratis? Sammarbetar du med nåt förlag eller hör du bara av dig och frågar om specifika böcker eller har de sett din blogg och skickar därför böcker? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan väl på sätt och vis säga att jag samarbetar med förlagen, jag har vissa kontaktpersoner som jag skickar till ifall jag vill ha just något från de förlaget. Vissa förlag hör av sig till mig men ibland frågar jag själv efter böcker. Man måste på nåt sätt ha en socialmedia som har många läsare, t.ex. min bokblogg, för att få böcker. Men i gengäld måste vi recensera böckerna och ge "reklam" åt dem.

   Jag kan skriva ett inlägg om hur rec-ex funkar lite senare i veckan!

   Radera

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!