onsdag 19 mars 2014

Waiting on Wednesday: Allt och lite till

Waiting on Wednesday är ett event som är varje vecka och "the host" är Breaking the Spine.
Jag tänkte börja med det här varje onsdag, men vi får se om jag fortsätter eller ej...
Och det kommer vara slumpartat mellan böcker, ibland en bok som kommer ut om en vecka och ibland en bok som kommer ut om ett år.

Sarah Dessens nyaste bok Allt och lite till som kommer på svenska i juni i år är en bok som jag verkligen ser framemot att få läsa. Jag hoppas få återse typiska Sarah Dessen-karaktärer och hennes fantastiska språk! Blev lite besviken på Blunda och hoppa förra året, men tror nog att Dessen återigen har skrivit en underbar bok om kärlek och vänskap.

Handlingen är från Rabén & Sjögren:

"Luke är verkligen den perfekta pojkvännen. Snäll, snygg och pålitlig. Emaline och han har varit tillsammans i flera år och deras förhållande är helt perfekt. Eller? Sommaren efter high school börjar Emaline ifrågasätta allting. Räcker livet i den trygga småstaden Colby och en framtid med Luke, eller vill hon ha mer? Ska hon satsa på en riktigt bra utbildning och en lysande karriär, som hennes pappa vill? Och när den spännande New York-killen Theo dyker upp i Colby för att arbeta med en dokumentärfilm ställs allting på sin spets..."

En bok som lockar dig? Har du läst något förut av Sarah Dessen och i så fall vilken bok?

2 kommentarer:

 1. Jag har gillat alla böcker jag läst av Sarah Dessen och vill läsa den här också! Det som jag stör mig lite på med den här boken är omslaget. Jag tycker inte riktigt att det matchar de andra böckerna.

  Jag har läst Lock and Key, Blunda och hoppa, Mitt perfekta liv och Mycket mer än så. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, tycker det också :) Jag gillar inte omslaget heller, det ser inte likadant ut som på de andra (svenska) böckerna.
   Åh, jag vill också läsa någon bok av henne på engelska! Måste se till att göra det snart! :D

   Radera

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!