måndag 23 december 2013

Önskelista julen 2013

Hej på er allesammans! Nu är det bara en ynka dag kvar till julafton! Helt sjukt hur fort tiden går!
Läsningen går väl så där kan man säga. Jag vill så otroligt gärna gilla Blå måne men jag har fortfarande inte riktigt kommit in i boken. Får hoppas på ett julmirakel på läsfronten i alla fall.
Jag tänkte skriva lite om några böcker som jag har önskat mig nu i jul, jag tänker inte skriva upp alla för det skulle ta en evighet, för det är runt 50 böcker. Så nej tack, inget milslångt inlägg...

Så nu kör jag i gång med några utav de böckerna jag mest vill ha:
Jag börjar med böckerna på svenska:

Stad av skugga & Stad av aska - Cassandra Clare
Jellicoe roadJag har redan läst första boken och har andra boken hemma i e-boks format, men jag tänker inte ha mer huvudvärk så jag vill mycket hellre ha boken i fysisk format!

Jellicoe Road - Melina Marchetta
Älskade den här boken & är ett måste-ha-bok till min fina, stora boksamling i bokhyllan! Hoppas på att den ligger under granen!

Harry Potter-serien - J.K. Rowling
Hehe, jag är nog förmodligen en utav de få bokbloggarna/bokälskarna som inte har HP-serien hemma...Har faktiskt inte ens läst sista boken, ops i kvadrat... ;P

O de på engelska:
Hex Hall

Nightshade - Andrea Cremer
Jag önskade mig den här boken även förra året, men fick andra böcker då vilket är lika bra!

Hex hall - Rachel Hawkins
För det första: jag älskar omslagen! De matchar varandra så bra i hela serien & är riktigt coola!

Gallagher Girls/Academy - Ally Carter
Jag älskade första boken I'd to tell you I love you but then I've to kill you, och jag vet, det kanske blev fel förkortningar men titeln är såå lång! Jag vill ha hela serien hemma dels för de häftiga/matchande omslagen och för att den verkar vara så bra!

Stealing Parker - Miranda Kenneally
Lola and the Boy Next Door                                                              Jag måste bara ha den här boken snart, för första boken Catching Jordan var så gullig/underbar/fantastisk/underhållande/mysig att jag inte ville läsa något annat! Recension på Catching Jordan kommer upp i veckan, typ. Iaf, den här boken + de andra i Hundred Oaks-serien av Miranda Kenneally står högt uppe på min önskelista!

Lola and the Boy Next Door - Stephanie Perkins
Åh vad bra Anna and the French kiss var! Vill bara läsa mer & mer & mer om St. Clair! Han var så....swoonig ^^ Lola & även Isla and the happily ever after är några utav de böcker som jag kommer att köpa ifall jag inte har dem, för jag måste läsa dem snart. Kommer annars att dö av längtan.

***

Som ni märker så är böckerna som är på engelska betydligt mer än de som är på svenska. Fast det är ju bra, då lär jag mig mer engelska & slipper vänta på översättningarna! Och dessa böcker är bara ett litet fåtal av alla böcker jag verkligen vill ha. Ni får se vad för bokligheter jag fick i julklapp på onsdag!

Ha nu en riktigt god jul & NJUT! Ta vara på allting, man vet aldrig när det tar slut <3 b="">
2 kommentarer:

 1. Jellicoe road är jättebra! Jag har tyvärr tappat bort mitt exemplar men den ligger säkert någonstans i mitt rum. Nyligen hittade jag mitt bibliotekskort och busskort som varit borta sedan i Maj -_-

  SvaraRadera
 2. Många bra böcker där!! Visst är det jobbigt med e-böcker :(

  SvaraRadera

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!