fredag 20 december 2013

Bokbloggsjerka 20-23 december 2013

Dags för årets sista bokbloggsjerka, då Annika tyckte att vi skulle få extra lång betänketid och återkommer i januari 2014!

Veckans/årets sista fråga:
Den självklara frågan torde nog vara vad ni önskar er i julklapp, men det förutsägbara är en aning tråkigt tycker jag. Därför tänkte jag grilla er i ämnet om vad som kommer att bli ert bokliga löfte 2014.
Jag vet att det kan tyckas vara en knivig fråga så här mitt i all julstress så därför ger jag oss extra lång betänketid. Jerkan utgår nästa vecka och återkommer inte förrän den 10 januari. Innan dess borde vi väl ha satt våra mål inför nästa år, eller vad tror ni?
Jag tänkte faktiskt att jag på nyårsdagen eller så, skulle skriva ett inlägg om mina bokliga löften 2014. Men jag drar snabbt några av dem i alla fall :)
 • Jag ska tänka över mina recensioner mer, inte skriva för utdraget och avsluta "personligt" med en slags sammanfattning av boken
 • Läsa ut alla recensions exemplar 
 • Läsa ut alla olästa böcker i bokhyllan
Åtminstone den sista: "Läsa ut alla olästa böcker i bokhyllan" känner ni nog igen från era egna listor. Förmodligen kommer jag inte att klara det, eftersom jag hela tiden får nya böcker som kommer, men det blir spännande att om 1 år se hur många olästa böcker jag har kvar i bokhyllan :)

Jag kommer att återkomma med ett inlägg om alla mina bokliga löften till år 2014 senare under jullovet! För äntligen har man fått ledigt & betygen har man sett & är stolt över, så allt är prima! Förutom att jag är otroligt trött och måste gå upp tidigt imorrn för en bowlingcup, buhu.

Vilka är era bokliga löften 2014? Och har ni hållit 2013`s löften?

7 kommentarer:

 1. Det skulle ta mig tre år att läsa ut alla olästa i hyllorna så jag tror inte det funkar för mig, men jag ska definitivt försöka minska antalet och inte öka på :)

  SvaraRadera
 2. Ja bearbetandet av högen med olästa känns som en bra plan :)

  SvaraRadera
 3. Man (jag) blir ju lite nyfiken på hur stort det tredje målet är, hur många olästa böcker du har :)

  SvaraRadera
 4. Jag hade inga bokliga löften att hålla så jag har klarat mig bra där ;)

  SvaraRadera
 5. Jag är dålig på löften, vill inte ge dem för jag vill inte bryta dem... Men mål kan jag sätta, och då är det mina olästa böcker jag vill försöka beta av jag med...

  SvaraRadera
 6. Mina löften är inte lika strukturerade som dina :).

  SvaraRadera
 7. Alla olästa hade jag som mål detta året, mindre lyckat kan jag sammanfatta det som ;)

  SvaraRadera

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!