fredag 27 december 2013

I min brevlåda #48

När jag vaknar finns du inteIdag fick jag nog den sista boken innan 2014. Och jag vet att jag har sagt tusentals att jag inte ska fråga efter fler böcker från förlagen, fast det har varit liiite svårt kan man väl säga, nu när man har fått reda på vilka böcker förlagen kommer att ge ut nästa år. Så visst, jag har skickat ut några *host* många förfrågningar till förlagen om nya böcker & jag är riktigt taggad inför det nya året då jag bl.a. vill läsa tredje delen i Beautiful Creatures, Pappersstäder av John Green (ett måste) & såklart läsa (de flesta av) alla nya fantasy-böcker!

Men nu så, boken jag fick hem idag var När jag vaknar finns du inte av Cat Patrick och jag fick den utav B Wahlströms. Tack för boken!

Den ska handla om en tjej som "tappar" minnet varje kväll då hon går o lägger sig & sen när hon vaknar på morgonen så minns hon inget som hänt dagen innan, eller dagen dess före innan. I alla fall, den verkar var spännande & ganska ryslig, det har det iaf stått så i några recensioner jag läst!

Ska bli kul att läsa den boken & jag kanske kommer att läsa den nu på jullovet, men troligtvis inte.

Har ni läst boken? Vad tyckte ni om den?

2 kommentarer:

 1. Har läst den, men kommer inte riktigt ihåg vad jag tyckte om den xD
  Tror jag tyckte den var okej.... Men jag kommer också ihåg att jag irriterade mig väldigt mycket på karaktärerna x)
  Blir i alla fall kul att se vad du tycker ^^

  SvaraRadera
 2. Nepp, har inte läst. Men nu när du säger det verkar den rätt bra, pyttepyttelite som Berövad kanske? :)
  Har taggat dig att göra nån sorts tagg om 2013 som jag gjorde..hoppas du vill göra den! :) Här finns inlägget: http://mylifestylebyelvira.blogspot.com/2013/12/tag-35-bokrelaterade-fragor-2013.html

  SvaraRadera

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!