tisdag 31 december 2013

Gott nytt år!

eller inte... :/
Hej alla! Hur känns det nya? Sista dagen på året o så! Man kan väl säga att jag helst skulle vilja glömma starten på den här veckan & helst bara skippa tills nästa år. Igår så åkte jag med min kompis till Göteborg & vi gick i affärer och shoppade, men sen runt 14-tiden så började jag må dåligt. Det slutade med att vi åkte ett tidigare tåg hem & mådde förjävligt. Vi behöver nog inte gå in på detaljerna...I alla fall jag kom hem runt halv 7-tiden och hoppade direkt i säng. Sov sen oavbrutet till klockan 10 idag. Så 15 ½ timmar sov jag! Bra påminnelse: 6 timmars sömn = må riktigt dåligt. Så i säng hyfsat tidigt idag (inte runt 2.00-3.00 iaf...)

Och som pricken över i:et, så har jag varit tom och bara gråtit idag. Mitt marsvin Siska hade dött i natt :( Har haft henne ända sedan jag var 9 och kommer aldrig att glömma henne!
Siska jag älskar dig & saknar dig så otroligt mycket! Jag kommer aldrig att glömma dig. Du var den gosigaste & mysigaste & snällaste marsvinet som någonsin har funnits!
Jag har ingen aning om hur hennes livskompis Pärla kommer att klara sig, men jag kommer att sitta mycket med henne nu!
 Så man kan väl säga att jag helst bara vill lämna 2013 bakom mig och hoppas på ett mycket mycket bättre år 2014! Hade tänkt bara låta fingrarna dansa över tangenterna idag, men tror att jag inte orkar det direkt :/

Men den närmaste veckan så kommer det i alla fall komma upp inlägg som: Mina bokliga mål 2014, recension på Don't Judge a Girl by Her Cover, Olästa böcker #1, Boktolvan 2014 & Favoriter-i-repris.

Jag skulle vilja att DU ska kommentera här & skriva vad ni ska göra idag på julafton, så att jag åtminstone kan glädjas åt er i stället för att sörja. Så snälla kommentera! *lite desperat kanske...*
Och vad tycker ni jag ska skriva mer för inlägg?

3 kommentarer:

  1. Stackars dig! Jag vet precis hur hemskt det är att förlora ett älskat husdjur! Jag har haft både kaniner och hönor/tuppar som har varit mer som familjemedlemmar än "bara" husdjur. Smärtan när någon man älskar går bort är så vidrig :( Tur att du har ett litet marsvin kvar som du kan överrösa med kärlek :)
    Kramar!

    SvaraRadera

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!