torsdag 22 augusti 2013

I min brevlåda #36

Mörk ängelDen här veckan har jag fått hem otroligt många böcker. Det är på hösten och vintern som det flesta nya böcker kommer ut och det känns som att jag har frågat efter de flesta utav dem böckerna. I alla fall den här veckan har jag fått hem:
  Enders spel
 • Enders spel - Orson Scott Card (Modernista): Jag har hört mycket bra om den här boken och att det är en stor favorit hos de flesta. Ser framemot att läsa den här!
 • Mörk ängel - Laini Taylor (Bazar förlag): Även den här har jag hört mycket om, fast lite mer blandade omdömden. En bok om änglar och demoner.
 • Femtio nyanser av mörker & Femtio nyanser av frihet - E.L. James: Jag läste första boken för länge sedan och jag har sedan jag läst recensioner om dessa böcker på andra bloggar och blivit nyfiken på hur det kommer gå för Ana & Christian. Jag har mina egna förhoppningar, men jag får se vad som händer.
 • Fulast i världen - Ingrid Ohlsson
Jag kommer inte ihåg om jag inte redan har skrivit om en bok som jag också har fått hem i veckan: Beautiful creatures: Svåra val, magiska hemligheter av Margaret Stohl & Kami Garcia. Nu när jag skriver det igen, så tror jag att jag har det. Haha, fast då vet ni ju det ;D.

Har ni läst någon av dessa på svenska/engelska? Vad tyckte ni om dem?

3 kommentarer:

 1. Älskar femtio nyanser trilogin! Visst det är mycket snusk, men man kan hoppa över de och böckerna är såå bra ändå! :) Tredje gången jag läser om dom nu. Annars så skulle jag vilja läsa Enders spel som du fått hem.

  SvaraRadera
 2. Jag har inte läst nån av dem men Enders spel verkar bra. Mörk ängel är jag också lite nyfiken på.

  SvaraRadera
 3. Fick Mörk ängel som nån sorts fil/e-bok, vilket ju är lite synd då det känns sådär att sitta och läsa vid datorn hela tiden :/ men den ska nog bli läst iallafall och den verkar väldigt bra!:)

  SvaraRadera

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!