torsdag 1 augusti 2013

I min brevlåda #33

Det är ganska enkelt att inte fråga efter recensions exemplar nu på sommarlovet, för det är många som är sommarlediga och kommer tillbaka ett visst datum, det flesta i augusti och i juli.
Men jag kunde inte hålla mig så länge, när alla hade kommit tillbaka så jag frågade Rabén & Sjögren efter 3 böcker. Jag ska även få 5 böcker, för att jag höll en tävling här på bloggen och sponsrade deras förlag kan man säga. Vilka böcker jag får, får ni reda på när dem kommer!

Tack Rabén & Sjögren!

Som om jag frågatHär kommer i alla fall de som jag fick idag:

Du glömde säga hejdå - Sarah Dessen:
Jag har läst den en gång innan, för väldigt länge sedan och kommer inte ihåg ett dugg av den. Så jag frågade om jag kunde få ett ex och det fick jag i pocket! Haha, jag är väldigt glad för det, för då passar den med 2 av Sarah Dessens andra böcker: Mycket mer än så och Mitt perfekta liv i bokhyllan.


Som om jag frågat - Johanna Lindbäck:
Jag frågade faktiskt efter Välkommen hem, men det verkar som att det blev den här i stället. Är lite besviken, för hade velat ha den andra hemma men nu fick jag ju en bok jag inte hade läst så jag är nöjd ändå.

Vår katastrofala historia


Vår katastrofala historia - Jess Rothenberg:
Jag har velat få läsa den här boken väldigt länge, inte för recensionerna den fått utan handlingen: att dö av brustet hjärta. Lite konstigt kanske, men roligt.
Ser framemot att få läsa den.


Förresten, jag har inte hunnit läsa ut My soul to save än, för jag har typ nördat Glee den här veckan och har sett hela säsong 1, hehe.
Så nu vill jag helst hitta den på DVD, för det tar på nätet att se den i mobilen.


Har ni läst någon av dessa och vad tyckte ni om den/dem?

5 kommentarer:

 1. Fian böcker du fått! Skulle jättegärna läsa både Du glömde säga hejdå och Vår katastrofala historia! :D Som om jag frågat har jag läst, och det var ju lite synd att du inte fick Välkommen hem om du ville ha den, för jag personligen tycker iallafall bättre om välkommen hem än Som om jag frågat.. :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, hade helst velat ha Välkommen hem, för tycker att den är helt underbar!

   Radera
 2. En läsare på din blogg :)2 augusti 2013 09:38

  Jag har inte läst den själv men kan inte du läsa boken Warm bodies och recensera den? Jag tycker att den verkar bra och skulle gärna vilja ha en recension från dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Såklart! Jag har velat läsa boken länge, men det har inte riktigt blivit av. Men nästa gång jag är på biblioteket så ska jag kolla om dem har den där :)

   Radera
 3. En läsare på din blogg :)3 augusti 2013 18:30

  Tack!

  SvaraRadera

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!