måndag 23 juni 2014

Nu drar jag iväg - igen!

Snart så kommer jag att befinna mig i Grekland. +20 grader dygnet runt. Sol. Bad. Massa mat. Kan det bli bättre?!? Även om jag gärna, faktiskt, hade stannat hemma några dagar till för att hinna landa efter Star Camp, så har jag längtat oerhört mycket till att åka iväg till värmen. En vecka kommer att spenderas i solen och med mig har jag några böcker med mig. Eller kanske inte riktigt så få som jag hade hoppats på men...

Och såklart krånglar det med att lägga upp en bild...

I alla fall jag har hittills bestämt mig för dessa böcker, men förmodligen kommer någon/några att tas bort innan vi åker.


  • Etiquette & Espionage - Gail Carriger: En lite mindre tunn bok som förmodligen kommer att leverera som vanligt med Carrigers fantastiska språk & humor. 
  • Clockwork Prince - Cassandra Clare: En tjock, men förhoppningsvis bra bok som kommer att ta en stund att läsa vid poolen och på så sätt avverka att jag tar med femtioelva mer böcker.
  • Unspoken - Sarah Rees Brennan: Har hört mycket bra om boken & tänkte nu ta tag i att läsa den!
  • Seraphina - Rachel Hartman: Författarinnan är med på min Boktolva och jag har redan börjat i boken, för sisådär 1 månad sedan, så det är verkligen hög tid att läsa ut den nu!
  • The Golden Lily - Richelle Mead: Vill ha mer läsning & nöje med Sydney & Adrian, så ett givet val med på resan!
  • Insnärjd - Gena Showalter: Jag måste ju ha med mig någon bok som är på svenska och ett recensions ex, och som vanligt ligger rec-ex högt uppe på prioriteringslistan. 
Men jag tycker fortfarande att jag borde åtminstone ta bort en eller två böcker, för annars blir det för mycket att släppa med sig i resväskan.

För övrigt så kommer det upp några tidsinställda inlägg medan jag är borta, och jag får be om ursäkt för kvalitén på de kommande recensionerna. De är inte bra skrivna enligt mig själv och jag är inte nöjd med dem alls, men i brist på annat så det blev det som det blev.

Vilken/vilka böcker ska bort tycker du? Snälla kommentera & hjälp mig att bestämma mig!
1 kommentar:

  1. Trevlig resa!! Är smått avis med tanke på att det är så kallt här hemma nu :(

    SvaraRadera

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!