onsdag 11 juni 2014

I min brevlåda #61

Gissa vad som kom igår???? EN NY SARAH DESSEN-BOK!!!! Det är hennes senaste bok som blivit översatt till svenska: Allt och lite till, heter den och jag måste säga att jag verkligen älskar hennes boktitlar!
Som Mycket mer än så, Mitt perfekta liv, Du glömde säga hejdå, Blunda och hoppa och hennes böcker på engelska: Lock and Key, This Lullaby, Keeping the Moon, Just Listen, The Truth about Forever, What happend to Goodbye,  och The Moon and More. Alltså, vem kan inte gilla titlarna för att de har ett "djup" kring sig som gör att man inte riktigt vet vad dem syftar på. Jag älskar speciellt titeln The Truth about Forever.

Aja, Allt och lite till handlar om detta:  (handlingen är från Adlibris)

Luke är verkligen den perfekta pojkvännen. Snäll, snygg och pålitlig. Emaline och han har varit tillsammans i flera år och deras förhållande är helt perfekt. Eller? Sommaren efter high school börjar Emaline ifrågasätta allting. Räcker livet i den trygga småstaden Colby och en framtid med Luke, eller vill hon ha mer? Ska hon satsa på en riktigt bra utbildning och en lysande karriär, som hennes pappa vill? Och när den spännande New York-killen Theo dyker upp i Colby för att arbeta med en dokumentärfilm ställs allting på sin spets.

***

Vad tror ni? Kommer vi återigen få en sommarbok som man bara inte kan lägga ifrån sig eller kommer boken ha för höga förväntningar för att kunna bli nåt? Kommentera gärna om ni ska läsa boken eller vad ni tror om den! 

3 kommentarer:

  1. Jag älskar att läsa Sarah Dessen på sommaren, får se när jag kommer köpa Allt och lite till.

    SvaraRadera
  2. Får se om jag läser den eller inte~ Inte helt säker än ^^ Men hoppas du gillar den!

    SvaraRadera
  3. Du fick den! Haha ;D hoppas den är bra då :)

    SvaraRadera

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!