fredag 13 juni 2014

Bokbloggsjerka 13-16 juni 2014 & 2 nya böcker

Det är äntligen sommarlov!!! För cirkus 5 timmar sedan så hade jag skolavslutningen och nu är det alltså officiellt lov! Himla gött, men nu är det bara att packa tills imorgon då man drar iväg till Star Camp!
Men det är även fredag idag, vilket innebär en ny jerka hos Annika.

Veckans fråga
 Vad ska du läsa i sommar?

Böcker, det är vad jag ska läsa i sommar. Nej, men jag hade tänkt att försöka bocka av flera olästa rec-ex som bara står och dammar i bokhyllan, men även böcker som jag fått eller köpt under åren. Och såklart kan man ju aldrig undvika att läsa sina favoritböcker igen. Och igen. Några böcker som är högt uppe på listan är
bland annat Clockwork Prince av Cassandra Clare, som jag dessutom har andra delen hemma också. Sedan så ska jag försöka läsa Gone Girl, Sever, Fateful och Seraphina innan sommarlovet är slut! Men den här månaden kommer det nog inte att bli så jätte mycket mer läsning, eftersom jag kommer att vara borta runt 2 veckor utav det som är kvar utav månaden.

Vilka böcker ska ni läsa?

***
O andra punkten på dagens inlägg då: 2 nya böcker! Vet inte hur många böcker som har trillat ner i brevlådan, o nästan alla från Harlequin. Fast eftersom jag älskar de flesta utav böckerna så är det ju bara bra! Idag så fick jag första & andra delen i serien Familjen Kowalski, som jag redan har läst tredje boken, Min så kallade kärlek, men har inte gjort någon recension på den än. 
Böckerna heter Bara för dig och Ett nytt liv, skrivna av författaren Shannon Stacey.

Någon som läst böckerna?

1 kommentar:

  1. Jag ska försöka prioritera recex och hyllvärmare och delar i serier i sommar, men lär väll bli något helt annat man läser :P

    SvaraRadera

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!