måndag 17 februari 2014

Uppföljaren till Röd skymning

Jag läste Röd skymning av Fredrik Lindblom för ett bra tag sedan & gillade verkligen den. Boken hade väl kanske några brister, men för övrigt så var den riktigt bra. Dessutom hade boken otroligt fina illustrationer, som bara kan sitta och beundras!
Jag fick idag ett mejl från författaren/förlaget att uppföljaren till Röd skymning skulle komma ut någonstans i mitten av mars, med namnet Dödens trubadur. Den är en uppföljare till historian om riket Ascentoria och dess befolkning, men handlar inte om Manfred eller någon utav de andra huvudrollerna i förra boken, utan uppföljaren handlar om Levyant - trubaduren som "dyker upp i tid och otid" i Röd skymning, och även de 2 barnen - Ellida & Elliot - i epilogen har fått en stor del i boken. Spännande, spännande!

Jag kommer absolut att läsa Dödens trubadur och dessutom skulle det vara många mer illustrationer i den!

Någon mer som har läst Röd skymning? Vad tyckte du om den?
Vill du läsa Dödens trubadur eller skippar du det?

Klicka för större bild! Bilden tagen från ascentoria.se 

2 kommentarer:

  1. Jag har inte läst Röd skymmning, men den verkar bra, så jag vill nog läsa både den och den här :D

    SvaraRadera
  2. Har läst både Röd skymning och dödens trubadur nu, och åh, de båda är så himla bra! Skulle säga att dödens trubadur är snäppet bättre, men kan ha att göra med att den handlar om min favoritkaraktär, som inte fick så värst mycket uppmärksamhet i Röd skymning ;)

    SvaraRadera

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!