onsdag 19 februari 2014

Min födelsedag & en cover

Hejhej! Idag fyller jag *trumvirvel* 14 år! Ni kan bara gissa hur glad jag över det! Har typ hoppat runt hela dagen! xD Jag har inte riktigt "storfirat" min födelsedag än, utan tänker göra det till helgen :) Men idag har jag i alla fall massor av hårspännen, hårband & annat som man kan sätta upp håret med & ett stativ till min systemkamera! Tack så hemskt mycket mamma & pappa! Älskar er! Tack, tack till alla fina gratulationer idag!

Jag har hittat en sångerska som har en helt otrolig röst, hon kan likna så många andra artister & ändå ha en egen röst som ingen annan liknar. Hon har dessutom gjort en cover på "Let it go" från filmen Frozen (eller Frost som den heter på svenska) och tänkte dela med mig av den här :)
Ni kanske undrar varför jag lägger upp den här musikvideon på en bokblogg, men filmen Frozen baseras löst på en utav H.C. Andersens sagor: Snödrottningen så därför hamnar den här på bloggen! Och så gillar jag hennes impressions som andra artister... Lyssna & njut, & skratta lite också ;)


5 kommentarer:

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!