torsdag 20 februari 2014

Efterlängtad bok

Jag såg först på B Wahlströms utgivning att den här boken skulle komma ut. Och sedan på Elviras blogg. Så nu måste jag bara säga...skriva...det här.
Ni kanske har börjat undra om jag har blivit liiite galen. Men det är ingen nyhet, jag är lite crazy men är helt OK med det.

Så nu är det så här, tredje (och sista) delen i Tahereh Mafis serie om Juliette, Adam och Warner kommer ut snart. I maj. Den kommer att heta Sätt mig i brand! och jag stört längtar efter den. Fast omslaget är inte så fint & jag hade hoppats på att det skulle följa mönstret med att skriva titlarna så här: Rör mig inte! och Rädda mig inte! Fast tyvärr så kan man inte få allt & jag är nöjd med att den snart kommer ut. Jag vill verkligen veta vad som kommer att hända, och dessutom är jag Team Warner nu i stället för Team Adam sedan jag läste novellen Falla sönder som är mellanbok 2.5 tror jag. Åh gash, kan knappt vänta!

Men ett minus till är att B Wahlströms kanske/kommer att gå över till e-böcker i stället för fysiska böcker. Och det krossar mitt hjärta totalt. Varför?!? Varförvarförvarförvarför???
Aja, men jag hoppas verkligen på att de tänker om & kanske kan skicka ut Sätt mig i brand! som "riktigt" bok ändå...

HÄR hittar ni inlägget på förlagets hemsida om boken. OBS! Läs inte handlingen om du inte har läst första eller andra delen i serien!

Någon mer som är lika happy, excited och förväntansfull inför boken? Eller tänker ni inte alls läsa den? Och är ni Team Warner eller Team Adam? 

2 kommentarer:

  1. Hahaha, roligt att du nämnde mitt inlägg! :DD Och japp, jag tror nog att jag är lika happy och excited över att den ska komma ut som du. Och jag är väldigt ledsen över att wahlströms går över till e-böcker, VARFÖÖÖÖÖR?! (Okej, egentigen fattar jag ju varför, men iallafall...) Vet inte om jag är Team Warner eller Team Adam. Måste nog läsa falla sönder och se... ;D

    SvaraRadera
  2. Jag har bara läst första boken, men tänkte läsa andra boken passligt innan tredje boken kommer ut :)

    SvaraRadera

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!