måndag 3 juni 2013

Några förbud

Jag har i helgen räknat hur många böcker jag har i min bokhylla och det är 137 st. Fast sen har jag 2-3 lådor till inne på vinden, så det blir nog ganskamånga fler.
Men iallafall i helgen fick jag låna de sista delarna i Outlander-serien av Diana Gabaldon av min faster, så då har jag några fler böcker att räkna.

Jag bestämde mig för att ha ett köp & låneförbud. Så att jag kan läsa ut de flesta utlästa böckerna i min boksamling. Men även att jag inte får be om rec-ex av förlagen tills...ja tills vad? Sommarlovet? Nä, det blir för kort, för det är bara 11 dagar kvar! Tills Star Camp? 12 dagar kvar...
Efter ganska många funderingar, (som ni kan beskåda här ovan), kom jag fram till första juli åtminstone. Då har vi precis kommit hem från Kreta och om det skulle vara någon bok som jag har upptäckt så kanske jag kan beställa den. Men bara några få i så fall. För tills jag har läst de flesta olästa, så får det inte bli fler böcker.

MEN, observera detta MEN, alla rec-ex & böcker som jag redan har frågat om/beställt gills inte. För det hör redan till min olästa hög. Ni kommer få någon notering på varje IMB-inlägg, när jag frågade om den osv. Så de böcker jag ska få gills inte!

Tror ni att jag kan klara det?
Kommentera vad ni tror och varför!

Själv tror jag att det kanske fungerar fram till Star Camp...

2 kommentarer:

  1. Vad är Star Camp? :D
    Och jaa du, jag vet inte hur länge det kommer hålla. Har aldrig själv haft köpförbud men jag köper heller inte böcker så himla ofta... Beror kanske lite på vad du hittar för böcker som låter intressanta :)

    SvaraRadera

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!