fredag 21 juni 2013

Hej & Glad midsommar & Hejdå igen!

Igår eftermiddag/kväll kom jag hem från Star Camp, ett innebandyläger i Göteborg. Det har varit några underbara, roliga, fantastiska, lärorika dagar som jag sent kommer att glömma! Älskar er tjejer <3 b="" ni="" p="" r="" rldens="" sta="" v="">
Glad midsommar på er allihop! Jag kom precis hem från mormor & morfar där vi brukar fira midsommar och gjorde det även i år. Vi hade en liten femkamp + massa god mat, chips, tårta + kortspel!

Imorgon kväll åker jag. Igen.
Men den här gången åker jag med familjen till Kreta, Grekland! Ska bli så skönt att åka till ett varmt och härligt land med massor av bad, sol och glass!
Jag vet att det har varit ont om inlägg och så och tyvärr kommer det vara det tills nästa söndag, den 30 juni då jag kommer hem, igen.
Hoppas att ni står ut med att det står tomt här på bloggen i ungefär en vecka till. Jag tror att jag har några fler tidsinställda inlägg på G, men jag vet inte riktigt säkert...

Iallafall ha en trevlig midsommar & en fortsatt skön sommar!
Vi ses snart igen!

Ska ni åka utomlands i sommar? Eller kanske bara åka till kusten eller hälsa på hos släktingar? Eller stanna hemma och bara mysa?
Kommentera gärna vad du ska göra i sommar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!