söndag 26 augusti 2012

Vampire Diaries - Uppvaknandet & Kampen

av L.J Smith

Förlag: Pocketförlaget
Sidor: 394
Serie: The Vampire Diaries #1 & 2
Betyg: 1/5

Elena har allt, hon är skolans populäraste tjej, den självklara ledaren, och kan få vilken kille hon vill. Och när hon träffar den mystiske Stefan svär hon på att hon ska få honom. Till varje pris. Men Stefan är inte den han utger sig för att vara.
Stefan är den enda som kan stå emot Elenas skönhet och dragningskraft. I alla fall till en början. Men Stefan bär också på en hemlighet. En hemlighet som tyngt honom i århundraden - Stefan är vampyr. Ju närmare Elena Stefan kommer ju svårare har han att stå emot henne. Trots detta är han fast besluten att skydda henne från de faror som lurar i hans förflutna.
Damon är Stefans snygga och farlige bror som drivs av sitt hämndbegär till Stefan och sitt begär efter Elena. När han dyker upp ställs bröderna återigen öga mot öga - nu som rivaler om Elenas kärlek.


Jag är rikigt besviken på den här boken (böckerna) för det första är den inte alls som TV-serien, riktig miss, och för det andra så tror Elena att hon kan få allt hon vill hela tiden. Hon och Bonnie och Meredith svor till och med på att de skulle göra så att hon fick Stefan till varje pris. Och Matt styr hon som hon vill.
Helt enkelt en usel bok tycker jag.
Men för att nämna nån bra sak med boken är att språket är väldigt enkelt, men inget beroende framkallande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!