lördag 25 augusti 2012

Du glömde säga förlåt

av Sarah Dessen

Förlag: Raben & Sjögren
Sidor: 433
Betyg: 5/5

Ännu en ny stad och ännu en ny skola. Inte för att Mclean har något emot det. Tvärtom, hon tycker det ska bli ganska skönt att gå vidare, att börja om, att bli någon ny. På ett nytt ställe kan hon vara vem hon vill: den klämkäcka hejarklacksledaren, den svåra tjejen som klär sig i svart eller hon som känner alla och går på alla fester. Mclean är van att byta roll, för hon och hennes pappa flyttar ofta. Väldigt ofta.
Men när de kommer till Lakeview blir allt annorlunda. Mclean har redan bestämt vem hon ska vara, men det hjälper inte. Plötsligt står hon där utan förklädnad, och den enda hon kan vara är sig själv. Men vem är egentligen den riktiga Mclean? Kanske kan grannkillen Dave hjälpa henne att ta reda på det.

En bok som jag älskar är det här, som alla Sarah Dessens böcker skriver hon på ett så levande sätt att man verkligen inte kan släppa boken. När man läser Du glömde säga förlåt, så kan man inte släppa taget om boken förrän man har läst klart den men då längtar man efter en till bok. En bok precis som jag vill ha den, fast den saknar fantasy, med kärlek och humor!


Andra böcker som jag läst av Sarah Dessen: Mitt perfekta liv och Mycket mer än så

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!