lördag 25 augusti 2012

Feber

av Maggie Stiefvater

Förlag: Ponto Pocket
Sidor: 269
Betyg: 5/5

Grace borde vara lycklig. Det har gått flera månader sedan de lyckades bota Sam och han har klarat sig genom hela vintern utan att förvandlas till varg. Så hon borde vara lycklig. Men det är hon inte. En våldsam feber rasar i hennes kropp och för var dag som går växer vargen inom henne sig allt starkare och hotar att ta över hennes kropp. Kommer hon att förvandlas när vintern kommer?
Samtidigt dras Isabel, som redan har förlorat sin bror till vargarna, obönhörligt till flockens senaste medlem, den farligt snygge Cole. Men Cole är inte att lita på. Han kämpar för att förbli varg för att glömma sitt förflutna. Ett förflutet som kan innebära slutet för vargarna i Mercy Falls ...

Man får Feber - feber av den här boken!
Har äntligen fått läsa ut Feber, det gick på ett nafs kändes det som, för när jag väl tittade upp var boken slut. Och så ska det ju vara! Frost & Feber slår alla varg böcker jag har läst och nästan till och med Twilight.
Kan bara säga Wow, för den är  en väldigt fin bok, med inga fiender eller bloddrickande eller nåt sånt, bara det gamla gänget från Mercy Falls.
Bland det bästa jag kan tipsa om!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!