måndag 20 augusti 2012

Andens kraft

av Richelle Mead

Förlag: Bonnier Carlsen
Sidor: 521
Betyg: 5/5

Rose Hathaway har återvänt från Ryssland till S:t Vladimirs skola och sin bästa vän Lissa. Sista terminen på high school går äntligen mot sitt slut. De längtar efter att deras nya, förhoppningsvis lite friare, liv utanför skolans järngrindar ska börja.
Men Rose kan inte glömma att Dimitri fortfarande lever och väntar på henne någonstans där ute. Hon misslyckades med att döda honom när hon hade chansen. Och nu är hennes värsta mardrömmar på väg att bli verklighet. Om hon inte självmant förenar sig med honom kommer han att jaga henne tills hon faller i hans strigoi-grepp. För evigt. Men det finns ett litet hopp om att allt inte är kört; Rose har nämligen en plan. En helt, helt galen och livsfarlig plan!

Vad kan man säga? Den här boken är heelt fantastisk! Och det menar jag verkligen, det är en bok som får en att skratta och gråta. Om du inte har läst den här serien så går du miste om något speciellt. Och ni som har läst den, så kommer Törst snart som film! Det beräknas att den ska komma på bio år 2013.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!