måndag 1 juni 2015

I min brevlåda #73

Idag så fick jag en väldigt efterlängtad bok från Rabén & Sjögren, nämligen Sarah Dessens nya bok på svenska: Du är aldrig ensam.

Handlingen från förlaget:
"Ruby Cooper förväntar sig alltid det värsta. Då slipper hon bli besviken. Och hennes liv vänds uppochner när hennes mamma en dag sticker hemifrån och lämnar kvar Ruby i det fallfärdiga huset de bott i. Ruby vill bo kvar, men eftersom hon är under arton får hennes storasyster vårdnaden om henne och hon måste flytta dit.

Det är bara det att systern lever ett helt annat liv än Ruby och hennes mamma gjort. Hon har gift sig rikt, hon bor i ett välbärgat, flott område, och hon skickar Ruby till privatskola. Men hur ska hon passa in?"

Jag älskar ju Sarah Dessens böcker och det passar speciellt till sommarn, så jag tror nog att boken kommer att hamna i resväskan till Grekland. Dessvärre så ska ca 7 andra böcker också med (eftersom den högen ökat när jag fått recex som jag verkligen vill läsa + ett adlibrisköp som kommer om någr a dagar) och det innebär att jag kommer få välja bort några. Men om man ser det positivt - då kanske jag hinner läsa det tidigare än vad jag hade trott!

***
I veckan kommer det att komma upp ett till IMB-inlägg med ett bokköp från Adlibris och eventuellt några mer recensions ex. Sen ska jag försöka skriva ett inlägg om vilka böcker jag tänkte ta med mig från början till Grekland och vilka det förmodligen kommer att bli. 

Har ni läst Sarah Dessens bok på engelska tidigare? Tyckte ni om den, varför/varför inte? 
Någon speciell bok jag måste läsa nu i sommar? 

1 kommentar:

  1. Åh den här boken vill jag verkligen läsa!! Sarah Dessen böckerna är perfekt sommar läsning!! :)

    SvaraRadera

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!