lördag 14 mars 2015

Bokbloggsjerka 13-16 mars 2015

Jag fick skjuta upp jerkan då det var match igår borta mot Elfhög (Trollhättan) - som vi vann med 5-0! Så jag svarar på frågan idag i stället!
jerka11Annika håller i jerkan och HÄR hittar ni inlägget. 

En utav de vanligaste frågorna man får är denna:

Hur hinner du läsa så många böcker?

På sistone har jag inte hunnit läsa så många böcker, skolan har tagit över mer & mer och jag har dessutom valt att fokusera på innebandyn, även om jag fortfarande läser mer än vad andra gör (t.ex. i klassen). 

När jag läser så läser jag gärna lite längre, inte bara några få minuter, för att verkligen komma in i boken, och det blir oftast på kvällen innan jag ska lägga mig.
Ifall det är en riktigt bra bok, så kan det hända att jag läser lite när som, jag tar med mig den till skolan, sitter & läser lite innan träningar & sånt, på så sätt kan jag få ganska mycket läst.

Vi kan väl säga så att medan jag läser i stället för att sova & jag sitter kanske inte & spelar tv-spel eller kollar på TV, etc. Mitt liv består utav innebandyn, skolan & läsning i princip. 


8 kommentarer:

 1. Jag brukade läsa på kvällarna innan jag skulle sova, men det här med att bara läsa "ett kapitel till" har gjort att jag typ slutat med det nuförtiden. Det är farliga grejer. X)

  SvaraRadera
 2. Grattis till segern! Och läs på, också korta stunder kan ju funka!

  SvaraRadera
 3. Ditt svar på minner mycket om mitt svar gällande att få tiden till att räcka för flera viktiga saker i livet men vill man läsa så kan man alltid finna tid till det. Det handlar helt enkelt endast om att prioritera sin tid. Kul att ni vann er match! Grattis och bra spelat! =)

  SvaraRadera
 4. När jag gick i grundskolan så läste jag så fort vi hade rast! Särskilt under högstadiet, slängde in mina skolböcker i skåpet > drog ut min bok > satte mig i ett stort fönster och läste tills rasten var slut! Under gymnasiet fanns det för mycket folk överallt för att jag skulle kunna sätta mig och läsa utan att bli störd :(

  SvaraRadera
 5. Det är så det är - prioriteringar helt enkelt.

  SvaraRadera
 6. Det gäller ju att hitta de där stunderna mellan allt annat i livet då man kan njuta av läsning.

  SvaraRadera
 7. man ska alltid ha en bok med sig. ibland blir det helt oväntade pauser här och där

  SvaraRadera
 8. Jag läser också helst lite längre stunder, tycker inte jag kommer in i boken om det blir för många småduttar.

  SvaraRadera

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!