onsdag 10 april 2013

Ett stort beslut

Jag har, som rubriken antyder, tagit ett stort beslut. Och man kan säga att det är ett lite dåligt beslut, i alla fall för bloggen. Jag har bestämt mig att ta en paus från bloggandet, fast det är ändå ingen paus för jag kommer att lägga ut 2-3 inlägg per vecka, ibland kan det bli mer och ibland mindre. Det här beror dels på att det har varit så stressigt den här veckan och jag har inte riktigt fått tid till att sätta mig ned och blogga i lugn och ro. Och jag behöver lugn och ro om jag ska kunna skriva mina recensioner annars blir oftast ganska dåliga och inte så värst bra. Nu till helgen ska jag på cup, Örebrocupen, så jag kommer nog kanske inte att lägga upp något inlägg i helgen. Om jag inte hinner göra något tidsinställt inlägg.

Imorgon kommer ett inlägg om vilka böcker jag fått hem den här veckan och även några förra veckan (tror jag).

Jaja, ha det bra! Jag hoppas att min blogglust kommer tillbaka så att det snart blir fullt ös på den här bloggen igen!

Kram <3 p="">
 

2 kommentarer:

  1. Det är bra med blogg pauser så man hinner samla lite energi :) VI läsare finns ju kvar ändå när dina inlägg bestämmer sig för att komma :)

    SvaraRadera
  2. Stressa inte upp dig över bloggen, utan låt den vila om du verkligen inte har tid. Den springer knappast sin väg, och vi väntar på dig ;)

    SvaraRadera

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!