tisdag 26 februari 2013

Top Ten Tuesday #4

Top Ten Tuesday startades hos The Broke and the Bookish.
Och den här gången är det Top Ten Auto buy author. Jag har ingen aning om vad dem menar med det. Men jag jag chansar på att det är de är de författarna man helst kommer att köpa någon bok/böcker av. Jaja, det får väl bli som jag tror.

1. Sarah Dessen
Behöver jag ens skriva varför? Jag gör det ändå. Sarah har skrivit underbara, mysiga och helt fantastiska böcker som Mycket mer än så, Mitt perfekta liv, Du glömde säga hejdå och även Blunda och hoppa som kommer på svenska i juni.

2. Simona Ahrnstedt
En helt underbar författare som förvisso bara har skrivit 2 böcker som kommit ut än. Men hennes tredje roman De skandalösa kommer till våren/sommaren. Längtar efter den!

3. Richelle Mead
Hon har skrivit en utav mina favoritserier: Vampire Academy och jag älskar hennes karaktärer, språket, spänningen och humorn! Jag kanske inte köper en bok av henne varenda gång, men ibland blir det en som följer med.

4. Veronica Roth
Jag måste bara ha med författaren till en av årets favoritböcker: Divergent.
Ser framemot att få läsa uppföljaren!

Jag har kommit på en sak. Jag köper inte böcker så ofta och jag köper oftast böcker av olika författare varje gång. Så egentligen ska inte de här vara med. Jag har faktiskt ingen författare jag köper av nästan varje gång.
Så nu får ni helt enkelt nöja er med dem här.

Sorry, för det. ;(

Men en glad nyhet är att BOKREAN börjar idag! Fast jag hinner inte gå och kolla i affärerna idag, har träning och jag vill inte skipa det. Det får bli imorgon i stället.
Ska bl.a. kolla på Adlibris, Bokus och Akademinbokhandeln.

Någon bok som jag ska kolla upp? Och kanske t.o.m. köpa?
Kommentera gärna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!