tisdag 12 februari 2013

Top Ten Tuesday #2

Top Ten Tuesday startades av The Broke and the Bookish.
Dagens Top Ten är Romance in Books. Om ni är lite fundersamma på vad dem menar med det (som jag var) så kan det vara några par, de mest romantiska böcker eller en utav sina favoritböcker med romantik.
Listan är utan inbördes ordning.

1. Mycket mer än så - Sarah Dessen (Auden & Eli) <3 p="">En underbar bok som jag alltid kommer att hålla kär! Idéen med att Auden skulle få leva sitt ungdomsliv som hon aldrig fick med Eli, var helt underbar!

2. Mitt perfekta liv - Sarah Dessen (Macy & Wes) <3 p="">Om jag tog med Mycket mer än så måste jag ju också ta med den här!
Visserligen är deras relation inte lika trovärdig som Auden och Elis, men den är ändå underbar. De anför tror varandra sina hemligheter och de kan lita på varandra.

3. Vampire Academy - Richelle Mead (Rose & Lissa) <3 p="">De är inte ett par om ni tror det, men jag måste bara ta med dem.
Deras vänskapsrelation är så underbar, att man kan lita till fullo på varandra.
De är som systrar och anförtror varanda allt. Nåja, nästan allt kanske.

4. Överenskommelser - Simona Ahrnstedt (Beatrice & Seth) <3 p="">Jag fullkomligt älskar den här boken och är en stor favorit hos mig. Jag blev väldigt rörd av denna bok, man förstod hur hemskt kvinnorna hade på den tiden och hur illa de blev behandlade. Relationen mellan Beatrice och Seth utvecklas för varje gång de träffas och de fruktansvärda som hände i boken i mitten ungefär gjorde mig jätte ledsen. Jag hade trott att det skulle bli på något annat sätt, men det blev som jag hade hoppats i slutet så jag är nöjd.

5. Betvingade - Simona Ahrnstedt (Illiana & Marcus)
De tvingades ju att gifta sig med varandra och jag trodde att det skulle bli en katastrof att bevittna deras motvilja. Men det var väldigt kul att få se hur deras relation utvecklades till ett väldigt bra förhållande.

6. Troget hjärta - Margaret Moore
En helt underbar bok och en utav mina favoritböcker.

7. Härskaren på Dunkeathe - Margaret Moore
Och den här likaså :D

8.  Bloodlines - Richelle Mead (Adrian & Sydney)
Efter att ha läst "Bloodlines" så hoppas jag verkligen på att Adrian och Sydney kan bli ihop. Jag tycker att det är så synd om Adrian efter det som hände med Rose :(
Det kändes som att de gillade varandra i alla fall. Alltså Adrian och Sydney :)

9. Himlen börjar här - Jandy Nelson
Om du inte har läst den här underbara, fabulösa, fantastiska bok har du missat något väldigt bra. Så läs den!

10. Divergent - Veronica Roth (Tris & Four)
Ett helt underbart par <3 p="">Hoppas verkligen att det håller i sig i de kommande böckerna...

1 kommentar:

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!