tisdag 27 januari 2015

I min brevlåda #67

Jag har faktiskt lyckats hålla mig till att inte beställa hem så många recensions ex, så hittills det här året har jag bara fått hem 2 (!) böcker: Katherine-teorin av John Green (recensions dag är i februari) och idag fick jag hem Hundra omistliga ting av Lucy Dillon från förlaget Forum. Tack så mycket!

Lucy Dillons böcker brukar vara såhär mysiga och feel-good, och när jag såg att en ny bok skulle översättas till svenska ville jag såklart ha den. Fast om man skulle kolla på mina recensioner så skulle man kunna tro att jag absolut inte skulle vilja läsa nåt mer av henne, men hennes böcker är alltid så...härliga att man inte kan låta bli. 

Hundra omistliga ting handlar om Gina Bellamy som har bestämt sig för att hon ska slänga nästan allt hon äger - hon får bara spara 100 saker, efter ett år som hon bara vill glömma och såklart är det en hund (eller möjligtvis ett flertal) med i boken. 

Jag är i alla sugen på att läsa boken, men har tänkt att läsa Boktjuven först (och sedan se filmen!) vilken jag är ännu mera taggad på att läsa!

Någon som har läst den här på engelska eller vill läsa den? Vilken er favoritbok av Lucy Dillon?

5 kommentarer:

 1. Fick du John Greens nya som fysisk bok elr e-bok?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag fick den som fysisk bok :)

   Radera
  2. Kontakta du dem och fråga efter den elr skicka de den bara? Jag frågade nämligen efter den men fick som svar att de inte längre ger ut fysiska recensions ex. :/ :P

   Radera
  3. Sv: Vilken mejl mejla du till? Jag menar om vi fråga samma?

   Radera
  4. Sv: Då är det inte samma person. Skulle du kunna mejla den mejlen till mig så vore det jätte snällt! :) bokintresse[a]gmail.com

   Radera

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!