onsdag 21 januari 2015

Det här med recensions ex...

...jag har alldeles för många olästa recex hemma. Det kan säkert vara uppåt ett 50-tal (!), vilket inte är så bra. Nu 2015 så ska jag försöka att minska den högen till 20 och inte be om fler böcker än vad jag läser.

Men man blir så himla sugen när man ser vad alla andra bokbloggare får hem och man bara "den vill jag läsa" och "åhh den vill jag ju ha!" och i liknande banor. Det är precis som med sötsaker - man vill så gärna ha det, det, det o det när man kan lika gärna nöja sig med det.

Så nu har jag tänkt att i alla fall januari ut inte be om fler nya recex än max 3 stycken. Och jag har faktiskt hittills lyckats hålla det, jag har inte bett om en enda (än)! *stolt*

För då kan jag först se vad alla andra tyckte om vissa böcker när de läst dem och kan på så sätt undvika att be om böcker som bara kommer att stå i bokhyllan i flera månader och samla damm.

Undantag: böcker som jag skulle lägga pengar på för att få läsa.

Vad tror ni om den här idén? 


2 kommentarer:

  1. Låter som en bra ide! Jag ber bara om rec.ex jag verkligen vill ha! Och de man har fått utan att bett om och sen inte läst..de tänker jag sluta ha dåligt samvete över för de är ju mer som bonus böcker.

    SvaraRadera
  2. Det verkar vara en bra idé! :)

    SvaraRadera

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!