måndag 28 oktober 2013

Nya förändringar på bloggen

Japp, som ni kanske har sett så har jag under kvällen bytt och fixat till en ny header. Jag blev faktiskt riktigt nöjd med den, även om bilden som jag tog på en utav mina bild-lektioner inte var planerad att komma med. Men jag fick inte riktigt in Dolas bokblogg någonstans så jag tog bilden och jag tycker det blev bra ändå!

Puh, jag är i alla fall glad att det jobbet är över. Det var massa fix hit och dit som behövde göras. Det kunde vara ett antal pxl hur som helst utan ett specifikt för att inte allt ska bli knasigt. Flera gånger tänkte jag: "Äsch, jag struntar i headern. Om den har varit där 1 år kan den vara där ett år till.".
Men jag nu fixat klart den!

Och jag är självklart nyfiken på vad ni tycker om headern? Blev den bättre eller sämre än den förra? Varför? Några tips?

Om ni undrar vad jag menar med "bilden från bild-lektionen" var det så att en utav mina bästa kompisar & jag experimenterade med akvarellfärger och vatten. Så vi försökte först få fram så många olika färger i vattnet och sedan var det lite av en impuls att vi började måla runt glaset på pappret. Så voila! Det blev ett litet konstverk :3

Några nya ändringar till

Även om sidan "Böcker som blir film/Filmrecensioner" har uppdaterats lite o så, kika gärna in där :)

Just nu sitter jag och funderar på om jag ska göra något mer för tillfället. Kanske någon sida med "Mina favoriter" - där jag kan samla lite favoriter bland låtar, artister, författare, böcker, tv-serier och filmer. Vad sägs om det?

5 kommentarer:

  1. Oj, vad bokig den är! :) Och fräscht med lite ändring!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja ;) Japp, kände för lite nya saker nu på bloggen.

      Radera

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!