fredag 4 oktober 2013

Bokbloggsjerka 4-7 oktober 2013

Hej svejs! Jag är på gott humör just nu för att spanska provet var väldigt enkelt likaså engelskan. No-redovisningen vi skulle ha idag gick som på räls och det är HELG!!!
Veckan går så himla fort och när helgen väl har börjat är den redan slut igen. Imorgon så är det innebandyns dag på arenan. Så jag ska dit och kolla på 4 innebandymatcher. Den sista är en SSL-match mellan Storvreta och Mullsjö. Är det någon därute i bokbloggsvärlden som vet vad jag pratar om får ni väldigt gärna kommentera :)

Läsningen går trögt framåt just nu. Jag har börjat i Drömgångare men jag har tappat läslusten efter att ha sett hur många sidor boken är. Igår hade jag ju också 10-dagen så då skulle jag läsa en engelska bok i 50 minuter. Och jag valde Wither av Lauren DeStefano så nu har jag börjat på den också.
Förhoppningsvis så läser i Drömgångare i helgen och kommer en liten bit in i handlingen så kanske allt bara flyter på sedan.

Veckans fråga:
Berätta om en ”bokmiljö” som du har besökt alternativt gärna skulle vilja besöka. Naturligtvis är det även okej att ta upp fiktiva miljöer om du vill det!

Hogwarts är nog den främsta bokmiljön jag skulle vilja åka till, för kom igen vem skulle inte vilja åka till en trollkarlsskola? ;D
Jag skulle även vilja åka till alvriket eller vad man nu ska kalla det i The Iron Fey. Det verkar ganska mysigt där vid Sommarhovet. Kanske lite kallt vid Vinterhovet..
Och så måste jag så klart besöka Narnia! Det var en utav mina största drömmar efter att jag hade läst alla Narnia-böckerna och sett filmerna - alltså både de "gamla" filmerna och de nya, när jag var liten.
Jag ville så gärna träffa Aslan då.
Jag vet inte riktigt vart jag mer skulle vilja åka. Kanske till staden Colby som nämns flera gånger i Sarah Dessens böcker och flera utav böckerna utspelar ju sig faktiskt där.
Annars så vet jag inte vart jag skulle vilja åka.

Vilken bokmiljö skulle ni vilja åka till?

6 kommentarer:

 1. Jag skulle gärna treva mig fram genom garderoben och komma ut i Narnia!

  SvaraRadera
 2. The Iron Fey har jag missat. Kanske borde kolla upp det.

  SvaraRadera
 3. Jag hade gärna träffat på Aslan :)

  SvaraRadera
 4. Trollkarlsskola beäker jag gärna :).

  SvaraRadera
 5. Försök att ta det lugnt och njuta av att det är många sidor istället :) det är ganska härligt att hålla på med tjocka böcker ibland tycker jag.

  SvaraRadera
 6. För mig ar det massor av orter där de deckare jag läser utspelar sig som jag skulle vilja besöka!

  SvaraRadera

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!