fredag 22 mars 2013

Bokbloggsjerka 22-25 mars

Nu är det dags för bokbloggsjerka igen efter 2 veckors uppehåll.
För att veta mer klicka här.

Veckans fråga:
Kan du ge exempel på en hyllad bok som du avskydde eller som du inte alls förstod dig på?

Twilight verkar vara en sådan serie där det finns både dem som älskar den och dem som hatar den. Jag är nog lite mitt i mellan där, för serien är lite bra, men är ingen favorit. Bella är så vek, känslig och måste räddas hela tiden känns det som.
Så nej, ingen serie jag tycker om jätte mycket direkt.

Jag vet inte riktigt om det finns någon mer bok som var hyllad av alla andra och som jag avskyr. House of Night är ju en populär serie och har fått (ganska) många positiva recensioner och kommentarer. Men den fångade inte riktigt mitt intresse. Det kanske var för att jag hade börjat att läsa Vampire Academy och att HoN bleknade i jämförelse. Jag försökte att läsa den igen efter att jag läst ut VA men då blev den bara ännu sämre. Fast jag ska kanske läsa den kommande delen, om den får bra recensioner av andra. Annars får det nog vara.

Nästa vecka är det påsklov och det betyder (förhoppningsvis) bättre uppdatering. Jag har planerat fler Min bokhylla-inlägg, recensioner och även lite extra kanske.
Ni får gärna kommentera och skriva om något ni skulle vilja att jag skulle göra här på bloggen. Jag är öppen för alla idéer!

Ha en bra helg!
Kram Dola

5 kommentarer:

 1. Twilight kan jag med bestämdhet säga att jag inte planerar att läsa :)

  SvaraRadera
 2. Jag är också lite i ett mittenläger när det gället Twilight, helt okej böcker men mer är det inte :)

  SvaraRadera
 3. Ja Twilight har ju blivit hyllad av många. Har dock bara sett filmerna. har funderat på om jag alls skall läsa bäckerna.

  SvaraRadera
 4. Twilight njaa jag är tveksam. Troligen påverkad av min dotter som älskar de böckerna
  Mia

  SvaraRadera
 5. jag tvingade mig igenom Twilightböckerna bara för att ha läst dem. De blir väl typ bättre och bättre och sista boken är hyffsad, men jag förstår inte alls vad som är så bra med dem.

  SvaraRadera

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!