söndag 16 december 2012

Böcker som jag önskar mig i julklapp

Om 8 dagar är det julafton! Och jag har önskat mig ganska många böcker, mest på engelska men även några på svenska.


Nightshade, Wolfsbane & Bloodrose - Andrea Cremer:
Jag har hört väldigt bra kritik om de här böckerna, och vill jätte gärna läsa dem.
Älskar dessutom omslagen :)

Paranormalcy

Paranormalcy - Kiersten White
Även denna bok/serie har jag hört både bra och dåligt om, och det verkar vara en bok som passar mig. Fantasy i stora drag, perfekt!

Bloodlines & The Golden Lily- Richelle Mead:             Författaren till en utav mina favoritserier, och ett självklart att läsa. Hoppas verkligen att den är lika bra!
 
 
 
 
Det är många fler böcker som jag har önskat mig, både på engelska och svenska, fast orkar inte skriva upp alla just nu.
Vilken bok/böcker önskar du dig mest?
Kommentera gärna!

4 kommentarer:

 1. Riktigt bra boksmak du här. Gillar alla böcker du har nämnt :)

  Den boken som jag önskar mig mest just nu beställde jag hem idag hehe. Längtar tills mangaversionen av Chanslös/Changeless kommer hem till mig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har också jätte bra boksmak, och en jättefin och bra bokblogg :). Det är riktigt intressant att läsa vad du skriver.

   Har hänt att jag också beställt hem någon bok jag önskat mig, fast som tur var fick jag inte den boken i julklapp :)

   Radera
 2. Alltså, jag förstår inte det här. ALLA läser engelska böcker här i bokbloggsvärlden tydligen. Jag har liksom inte läst en enda. (utom Mrs. Tittlemouse (eller nåt), som jag fick nångång av nån från nån resa. Men den räknas väl inte?!) Ändå tycker jag de flesta verkar vara ungefär i samma ålders grupp... nåja, nångång ska jag nog läsa nåt påä engelska.

  Alla böckerna verkar väldigt bra förresten! Vet just ingenting om nån av dem, har typ bara sätt omslagen och så. Så kanske jag nångång läser dem.:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tyckte också när jag hade börjat, för jag såg nästan bara recensioner på engelska böcker och inte svenska böcker. Men jag började läsa City of Bones och tyckte att den var riktigt bra på originalspråk, så nu har jag önskat mig väldigt många engelska böcker i julklapp :)

   Testa gärna att läsa någon engelska bok. Du kanske kan ha det som nyårslöfte? Att läsa någon/några engelska böcker innan året är slut? Det är kanske lite svårt, men man lär sig snabbt :)

   Radera

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!