måndag 12 oktober 2015

Läser för tillfället...

På läsfronten just nu så ska påbörja den tredje & sista delen i The Maze Runner-serien: The Death Cure av James Dashner. 

Jag vet inte om jag har nämnt det tidigare lite kort, men jag & min bästa kompis var i alla fall på bio och såg The Scorch Trials för några veckor sedan. Och det var en enda stor besvikelse för oss båda, så man kan väl säga att jag har lite delade meningar nu inför att läsa tredje boken, eftersom jag gillade andra boken väldigt mycket men filmen inte däremot... Men i alla fall, jag är väldigt taggad på att läsa boken - åtminstone för att se vad som kommer att skilja sig mot filmen sedan. 

Det kommer att komma upp en längre - men dock väldigt negativ - filmrecension senare i veckan.

Dessutom, lite update: ska försöka komma igång med bloggandet på "riktigt" nu och försöka skriva lite mer inlägg förutom recensioner. (Med andra ord så ska jag försöka skriva lite mer sådana här inlägg.) Vad skulle ni vilja se här på bloggen?

Har ni läst boken? Vad tyckte ni om den?


2 kommentarer:

  1. Jag läste den här på svenska för några månader senare - i somras - och jag tyckte inte så mycket om den - jag blev med andra ord jättebesviken på en viss person. Eller snarare vissa personer.

    SvaraRadera
  2. Jag har läst boken, Maze runner: I dödens stad och den älskade jag verkligen!! Trots att jag verkligen inte gillade den andra boken lika mycket som första... Men alltså boken var så bra för det var så mycket känslor, i alla fall på slutet och jag tyckte i stunden att det var så himla skönt att få läsa om några som man känner sen tidigare! Jag fick värsta nostalgikänslorna, haha. Så jag tror du kommer gilla boken, då jag inte heller hade så höga förväntningar på den efter Maze runner: I vansinnets öken. // kram <3

    SvaraRadera

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!