onsdag 30 juli 2014

Två trailers släppta!

Som ni kanske vet så kommer att hösten 2014 vara ganska så full av böcker som kommer att bli film gå på bio. Nu i veckan så har bland annat en exklusiv teaser-trailern till Mockingjay del 1 släppts och för bara någon dag sedan så släpptes en trailer till Hobbit 3: Battle of Five Armies.

Jag är riktigt taggad på att få se nästsista delen i Hungergames-filmerna, även jag är lite sur på att dem alltid måste dela upp den sista filmen i två delar. Men jag måste nog säga att jag är lite mer taggad inför sista Hobbit-filmen, dels för att vi får ett slut på den film-triologin och för att jag bara måste få veta hur slutet kommer att framställas. Kommer det att bli som i boken eller något helt annat?

De trailers jag kollat på ser ni här nedan:När det kommer en fulländad och bra trailer till Mockingjay kommer jag att länka den här på bloggen!

Vilka filmer ska ni gå på i höst? Vilka ser ni mest framemot? Jag vill verkligen se dessa två ovan, men även The Maze Runner och If I Stay!
4 kommentarer:

 1. Jag ser fram emot dem alla! :)

  SvaraRadera
 2. Känns lite som när man var barn och väntade på julafton eller sin födelsedag att vänta in de här två filmerna. Can´t wait ;)

  SvaraRadera
 3. Definitivt de två. Mer vet jag inte just nu.

  SvaraRadera
 4. Längtar med spänning på att få se Mockinjay.

  SvaraRadera

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!