fredag 23 maj 2014

Bokbloggsjerka 23-26 maj 2014

Ja, jag vet. Uppdateringen är usel här på bloggen, men ni får komma över det, okej? För vi har inget internet hemma (eller jo lite, men det behöver jag för att fixa alla skolarbeten & prov jag har) och vi kommer inte heller att ha något förrän den 1:a juni. Men jag tycker själv att det varit väldigt skönt att slippa tänka på alla sociala medier man ska gå in på & bara ta det lugnt. Så vem vem det kanske blir någon mer sociala medier fri-vecka..

Det är fredag och dags för en ny jerka! Den här veckan frågar Annika:
Har du läst en bok som slutade på ett sådant sätt att du blev rejält besviken?

Ja, det händer men just nu kommer jag inte på en bok som verkligen har ett b-slut. Eller jo Under kupolen hade jag gärna velat ha typ en epilog som utspelade sig några år senare så att man fick reda på vad som hade hänt med de kvarvarande karaktärerna. Att ett slut verkligen blir en besvikelse är inte så vanligt, utan det är mer att jag vill liksom ha mer-mer av allting. Jag vill ha ett tydligare slut då man kan få en blick av hur det dem lever efter allt dem gått igenom. Men tråkigt nog är det inte många författare som gör på det sättet som jag vill ha det.

Något slut som ni tycker var verkligen en besvikelse? Vilken bok?

10 kommentarer:

 1. Jag föredrar nog slut där jag inte får allt förklarat för mig. Det är tur att vi alla är olika :)

  SvaraRadera
 2. Jag lyckades inte komma på någon bok vars slut jag blivit besviken på, men det har förmodligen hänt.;) Under kupolen har jag inte läst ännu.

  SvaraRadera
 3. Jahaja, andra som nämner just den boken!

  SvaraRadera
 4. Jag tycker det var svårt att komma ihåg.
  Mia

  SvaraRadera
 5. Mitt minne är helt blankt. Kommer inte på en enda bok med ett slut som gjort mig besviken. Märkligt men sant.

  SvaraRadera
 6. Nu har jag ju inte läst Under kupolen (men det blir nog så småningom), men just epiloger brukar jag inte gilla alls. Kanske för att allt så ofta har ordnat sig så himla bra för alla, blir för lyckligt för en så skeptisk människa som jag :)

  SvaraRadera
 7. Kunde inte komma på en enda bok!

  SvaraRadera
 8. Tack för "tipset"! Jag vill läsa mer Stephen King, men då kanske jag ska hålla mig borta från just denna då :) Ha en fortsatt fin helg!

  SvaraRadera
 9. Jag tror att jag är precis som du. Vill gärna ha mer av vad som händer sen... Jag tillhör alltså en av dem som gillade epilogen i HP-böckerna. ;)

  SvaraRadera
 10. Jag fick rota i mina recensioner för att hitta något slut jag inte gillat, jag kommer egentligen inte ihåg de böcker jag läst särskilt länge efter att de är färdiglästa...

  SvaraRadera

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!