måndag 12 maj 2014

!!!

Som ni ser i rubriken så är det här en bok jag längtat väääääldigt mycket efter och äntligen är den här! 
Den efterlängtade boken är ingen mindre än tredje och sista (?) delen i Rör mig inte!-serien av Tahereh Mafi. Boken heter Sätt mig i brand! och det är lite tråkigt att titeln inte är likadan som föregångarna: Rör mig inte! och Rädda mig inte!. Fast mellannovellerna Falla sönder och Bryta sönder följer ju inte heller mönstret, så vi får väl lämna det så. I alla fall, jag har verkligen suktat efter den här boken och hoppas verkligen att den är lika bra som de första delarna och att Juliette väljer rätt (hahah, det rimmar!). Jag är omvänd från Team Adam till Team Warner, så heja Warner! Gillade honom mycket mer efter Falla sönder-novellen som är från hans PoV. 
Jag hoppas på att boken är bra och att jag inte är besviken. Vet inte än om jag ska pausa Under kupolen med Sätt mig i brand! i stället....

Vill ni läsa den här boken? Eller har ni kanske redan läst den, fast på engelska/svenska? Vad tyckte ni om boken och serien? 

6 kommentarer:

 1. Vill läsa cirka nuuuuu!!!

  SvaraRadera
 2. Jag har inte läst Sätt mig i brand än, men jag gillade de två tidigare böckerna väldigt mycket! :)

  SvaraRadera
 3. Go team Warner, vill ha boken! :)

  SvaraRadera
 4. Är denna serie bra? Något du rekommenderar?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, absolut! Även om den kanske är lite som alla andra böcker tycker jag själv att den har något extra! Du förlorar ju i alla fall inget på att prova första boken, Rör mig inte!, för att se om du vill läsa vidare eller inte. :)

   Radera
 5. Jag har läst dom två tidigare böckerna också, och blev väldigt förtjust i serien. Nu är det bara att vänta på den tredje avslutande delen? av serien, som ännu inte har anlänt till Åbo bibban.

  SvaraRadera

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!