fredag 8 januari 2016

Mina bokmål för 2016

Jag tänkte - eller åtminstone försöka - minska pressen över läsningen och bloggandet det här året, vilket tyvärr förmodligen kommer att resultera i ännu färre inlägg än vad det redan blir och färre lästa böcker.

Anledningen är att jag känner att det ibland tar upp den där sista delen av min fritid och upptar mina tankar mer än vad det borde, alltifrån att jag måste skriva den där recensionen till att läsa den där boken som fått stå så länge i bokhyllan. Jag blir bara stressad och får en sån stor press på mig - jag vill ju hellre ge er läsare få inlägg med kvalité i stället för många med kvantitet (som det har blivit på sistone). Så, för det kommande året: var medvetna om att det inte kommer att bli många inlägg. Kanske bara 3-4 stycken i månaden och förmodligen bara recensioner också.

Jag har ju tappat blogglusten - och läsningen också som en konsekvens av bloggpressen - men jag vill hellre inte ta en paus. Så i stället drar jag bara ned på inläggen och skriver när andan faller på, kanske efter en bra bok som jag vill uppmärksamma er på eller något annat.

Jag har dock faktiskt satt ett läsmål för 2016:

- Att läsa 50 böcker

Det känns inte för stort eller för jobbigt, med tanke på att jag läste 115 böcker 2015. Det blir också en motivation till att läsa de kvarvarande hyllvärmarna jag har hemma - jag tror de bara är ett 10-tal kvar!!!

Så om ni har orkat läsa allt det - tack och tack för att ni förhoppningsvis förstår.
2 kommentarer:

 1. Men äsch vad synd :/ samtidigt förstår jag ju, tycker bara så himla mycket om dina inlägg så kommer ju sakna dem ... skönt ändå att du kommer finnas kvar i någon mån! :) och hoppas kan jag ju alltid göra att du hittar tillbaka till böckerna och bloggen ;D Kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åhh, tack så mycket! Jag vet, det känns urtrist men samtidigt känner jag att jag måste kunna slappna av lite, och det kan jag inte göra för tillfället.
   Kram!

   Radera

Undrar du något? Eller vet du en bok jag bara måste läsa?
Eller vill du bara säga hej? Kommentera!